İyi Parti Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.

İyi Parti Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.
İyi Parti Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.

#Ümit Özlale, “Biz siyaset yapmak için aday değiliz, hizmet için adayız. Izmir için Ümit var ” dedi.

haber arası detay

#İzmir Büyükşehir Adayı Prof. Dr. Ümit Özlale, Bergama Belediye Başkan Adayı Nezih Özuyar, STK ve basın temsilcileri ile birlikte Kleopatra Güzellik Ilıcalarında tanıtım ve istişare toplantısında bir araya geldiler.

Toplantıda söz alan Ümit Özlale, “ “Hiç bir şehir o partinin bu partinin kalesi değildir. Böyle olduğu gibi İzmir yine iki siyasi parti arasında sıkışıp kalan ur shirdir. Biz bunu ortadan kaldırmak yeni bir İzmir yaratmak için İzmir'e talibiz.

Ülke siyasetinde bizim gibi vatanını seven hizmet aşkı ile yanan insanlara ihtiyac var. Bu yüzden diyorum ki siyaset yapmaya değil, farklı hizmetler ile İzmir halkını kucaklamak için adayım. Bugün İzmir'de İzmirli olmayan insanlar belediyede çalışıyor. Hiçbiri İzmir'in evladı değil. Ben göreve geldiğimde 5 yıl İzmir'de ikamet ettiğini kanıtlayamayan hic kimseyi işe almayacağım. Tarım bölgesi İzmir'de üreten insanlarımızın  hakkını vererek ürünlerini alıp çocuklarımıza okullarda kahvaltı ve yemek vererek sahip çıkacağız. Uyuşturucu ile mücadele ekibi kurarak gençlerimizi bu bataklıktan kurtacağız. Çöpleri enerjiye dönüştürerek değerlendireceğiz. Çevreci bir yaklaşım ve denetim  ile maden sahalarının iletilmesini sağlayarak geri dönüşümleri ni doğal ortam olarak geri kazandıracağız” önemli konulara değinerek katılımcıların görüş ve isteklerini dinledi. 

Nezih Özuyar; “Bergama'yı Birlikte Yönetelim”

İyi Parti Belediye Başkan adayı Nezih Özuyar da  konuşmasında  

Elinde bir harita ile kürsüye çıkarak. “Eski projeye göre Bergama'ya gelecek İzban hattı iptal edilerek yenisinin  ise Sindel ve Bozköy yakınlarında oluşturulmuş iki istasyon ile yer değiştirdiğini ve değişimin niçin böyle olduğunu da  sormak istiyoruz dedi. Özuyar  bu değişimin söz konusu hattın Kınık'a uzanacağı için olabileceğini söyledi. 

Nezih Özuyar, Başkan olduğunda  Bayatlı da boşa akan sıcak termal suyu  sera işletmeleri ile degelendireceklerini, ilçe halkının istekleri olan yerlere Battı  çıktılar yapacaklarını da ifade eden Nezih Özuyar, çevre yolunun yapılmasından dolayı bağlar bölgesinde yaşayan insanların dere haline dönüşen yollarda mahsur kalıp evlerine gitmediklerini hatırlatarak bu sorununa çözecekleri ifade etti. 

Köy tüzel kişiliğine ait belediyelerce satılan  arazilerini kooperatifler kurarak satıştan kurtarıp köylüye kazandıracakları da ifade ederek sözlerini Bergama Turizmi için ilk yapacakları şeyin Teleferik ile kaleye çıkışın pahalı pahalı olmasına çözüm  bulacaklarını da sözlerine ekledi.

Tahsin TUNA / Bergama

Yorum Yaz