Konak’ta Nilüfer Çınarlı Mutlu Rüzgarı

Konak’ta Nilüfer Çınarlı Mutlu Rüzgarı
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmaları kapsamında hemşehri dernekleri, Roman vatandaşlar ve spor severlerle buluştu. Mutlu, Romanların kendisine armağan ettiği seçim şarkısı eşliğinde coşkulu bir şekilde dans etti.
Konak’ta Nilüfer Çınarlı Mutlu Rüzgarı

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, hafta sonunu sahada geçirdi. Mutlu, Manisalı, Mardinli ve Roman vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılandı. Mutlu, Konak’ta her kesimin temsil edileceğini ve hizmet alacağını söyledi.
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mutlu, hemşehri dernekleri, Roman vatandaşlar ve Altay taraftarlarıyla bir araya geldi. Mutlu, Konak’ta barış ve uyum içinde çalışacaklarını belirtti.

haber arası detay

CHP’li Mutlu, Konak’ta coşkuyla karşılandı

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin farklı kesimlerinden büyük destek gördü. Hafta sonunu sahada geçiren Mutlu, hemşehri dernekleri, Roman vatandaşlar ve spor severlerle buluştu.

Mutlu’nun ilk durağı Konak Manisalılar Derneği oldu. Burada Manisalı Dernekler Federasyonu ve diğer Manisa hemşehri dernekleriyle bir araya gelen Mutlu, meşaleler ve konfetilerle coşkulu bir şekilde karşılandı. Halk oyunları ekibinin Zeybek gösterisi yaptığı ziyarette, Mutlu, Konak’ta barış ve uyum içinde çalışacaklarını söyledi. Mutlu, "Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Size söz veriyorum, seçimden sonra Konak’ta çok etkili ve güçlü olacaksınız. Sizler yönetimin bir parçası olacaksınız. Hep birlikte bambaşka bir yönetim için yola çıktık” dedi.

Mutlu, daha sonra İzmir Mardinliler Federasyonu’nu ziyaret etti. Federasyon Başkanı Ahmet Tunç, CHP Kızıltepe İlçe Başkanı İsmail Yaman, dernek üyeleri ve muhtarlar tarafından ilgiyle karşılanan Mutlu, Mardinli dostlarının kendisine her zaman destek olduğunu belirtti. Mutlu, “Konak için yola çıktığım günden bu yana Mardinli dostlarım hep yanımda oldu. Ben bu seçimde sadece CHP’li Mardinlilerin değil bütün Mardinlilerin oyunu istiyorum. Çünkü sizlerle yan yana omuz omuza çok farklı bir Konak yaratacağımıza inanıyorum. Belediye meclislerinde o ilçede yaşayan her grubun temsil edilmesi gerektiğine inanıyorum. Mutlaka temsilcileriniz olacak aramızda. Sizler sorunlarınızı ve çözüm önerilerinizi kendi temsilcileriniz aracılığıyla bize ileteceksiniz ve bileceksiniz ki Konak sizlerin de temsiliyetiyle yönetilecek” diye konuştu.

Mutlu’nun son durağı ise Ege Mahallesi oldu. Burada Roman vatandaşların coşkulu karşılaması ile şölen havası yaşandı. “Romanlara değer veren başkan”, “Konak sana çok yakıştı” ve “Romanlar hizmeti seninle görecek” yazılı dövizler, meşaleler ve sloganlar eşliğinde mahalle girişinde karşılanan Mutlu, etkinlik alanına vatandaşların yoğun ilgisi ve coşkusu ile birlikte yürüdü. Mutlu, kendisine armağan edilen seçim şarkısı eşliğinde Roman vatandaşlarla karşılıklı göbek attı. Mutlu, “Roman kardeşlerim, sizlerin desteği ve sevgisi beni çok mutlu ediyor. Sizlerin sorunlarını biliyorum ve çözmek için elimden geleni yapacağım. Konak’ta sizlerin de sesi olacağım. Sizlerin de hakkınız olan hizmeti alacağınızdan emin olun” dedi.

Mutlu, aynı gün Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda oynanan Altay-Erzurumspor maçını da tribünden izledi. Maç öncesi ve sonrası Altay taraftarlarıyla selamlaşan Mutlu, Altay’ın 2-1’lik galibiyetini kutladı. Mutlu, “Altay, İzmir’in gururu ve markasıdır. Altay’ın başarısı için her zaman yanındayız. Altay’ın Süper Lig’e çıkacağına inanıyorum. Altay’a ve taraftarlarına destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz