Mutlu, Konak’ta STK’larla buluştu

Mutlu, Konak’ta STK’larla buluştu
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmaları çerçevesinde iş dünyası ve hemşehri dernekleriyle bir araya geldi. Mutlu, kentsel dönüşüm, sosyal belediyecilik, kültür-sanat, eğitim, sağlık, spor gibi alanlarda projelerini anlattı
Mutlu, Konak’ta STK’larla buluştu

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Mutlu, ESİAD, İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği, İzmir Denizlililer Derneği, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği İzmir Şubesi ve Anadolu Birliği Derneği ile görüştü.

haber arası detay

Konak için ortak akıl ve iş birliği vurgusu: CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mutlu, ESİAD, İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği, İzmir Denizlililer Derneği, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği İzmir Şubesi ve Anadolu Birliği Derneği’nin temsilcileriyle bir araya gelerek, Konak için ortak akıl ve iş birliği çağrısı yaptı.


CHP’li Mutlu, Konak’ta sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Mutlu, ESİAD, İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği, İzmir Denizlililer Derneği, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği İzmir Şubesi ve Anadolu Birliği Derneği ile görüştü.

Mutlu, ilk olarak Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ne (ESİAD) gitti. ESİAD Başkanı Sibel Zorlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Mutlu, Konak’ın sorunlarına ve çözüm önerilerine değindi. Mutlu, “Konak, herkesin yolu düştüğü bir ilçe. Bu nedenle, Konak’ı yaşanabilir, huzurlu ve mutlu bir yer yapmak için çalışacağız. Kentsel dönüşüm, sosyal belediyecilik, kültür-sanat, eğitim, sağlık, spor gibi alanlarda projelerimiz var. Yerel yönetimlerden iktidara giden yolu hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

ESİAD Başkanı Sibel Zorlu ise, Mutlu’ya başarı dileklerini ileterek, “Konak’ta bir kadın başkan görmekten mutluluk duyacağız. Biz ESİAD olarak, hem Büyükşehir hem de ilçe belediyeleriyle iş birliği içinde olmak istiyoruz. Sizlerle de ortak projeler geliştirerek, Konak’ın kalkınmasına katkı sağlamak isteriz” diye konuştu.

Mutlu, daha sonra İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği’ne geçti. Dernek Başkanı Kadir Canpolat ve üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Mutlu, hemşehrilerinin talep ve beklentilerini dinledi. Mutlu, “Belediyecilikte fark yaratmak istiyorum. Kamunun imkanlarından herkes eşit şekilde faydalanacak. Her mahalleye aynı hizmeti götüreceğiz. Deprem, ülkemizin en önemli gündemi. İnsan hayatı her şeyden kıymetli. Bu nedenle, kentsel dönüşümü halkın ve yatırımcının memnun olacağı bir şekilde yapacağız. Yurt dışından fon arayışımız devam ediyor. Göreve geldiğimizde zaman kaybetmeden harekete geçeceğiz. Mimarlar Odası’nda ve Büyükşehir Belediyesi’nde edindiğim tecrübe ve bilgiyle, Konak’ı hak ettiği yere taşıyacağım” ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Kadir Canpolat ise, Mutlu’ya destek sözü vererek, “Konak’ı çok iyi tanıyan ve bilen bir başkan adayımız var. Konak’ı çok iyi yerlere getireceğine inanıyoruz. Bizler de her zaman yanınızdayız” dedi.

Mutlu, daha sonra İzmir Denizlililer Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Veli Kasap ve üyeleriyle bir araya gelen Mutlu, sosyal belediyecilik anlayışını anlattı. Mutlu, “Bu dönem, gönüllere dokunacak bir belediyecilik hizmeti sunmak istiyoruz. Herkes belediyecilik yapacak, siyasetle uğraşmayacak. Ben bütün enerjimi hizmete harcayacağım. Alzheimer ve demans hastaları, yalnız yaşayanlar, engelliler, evde bakım gerektirenler için özel projelerimiz var. Sosyal belediyecilik için geliyoruz. Bugüne kadar verdiğim sözleri hep tuttum. Bugünlere de temiz bir sicille geldim. Hep birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu.

Dernek Başkanı Veli Kasap da, Mutlu’ya teşekkür ederek, “Konak’ta bir kadın başkan görmek bizleri onurlandıracak. Sizlerin vizyonu ve projeleri bizleri heyecanlandırıyor. Bizler de sizlere her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Mutlu, son olarak Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği İzmir Şubesi’ni ve Anadolu Birliği Derneği’nin düzenlediği 'İzmir İçin El Ele Sivil Toplum Buluşması’na katıldı. Mutlu, burada da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşerek, Konak için ortak akıl ve iş birliği vurgusu yaptı. Mutlu, “Konak, İzmir’in kalbi. Konak’ı güzelleştirmek, İzmir’i güzelleştirmek demek. Bu nedenle, Konak için hep birlikte çalışacağız. Sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerine her zaman açığız. Konak’ı, Konaklılarla birlikte yöneteceğiz” dedi.

Yorum Yaz