Olgun Atila: İzmir’in 30 ilçesinde eşit hizmet vereceğiz

Olgun Atila: İzmir’in 30 ilçesinde eşit hizmet vereceğiz
CHP’li Atila, Menemen’de partililerle buluştu: İzmir süper ligde olmalı
Olgun Atila: İzmir’in 30 ilçesinde eşit hizmet vereceğiz

 Olgun Atila, CHP Menemen İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi ve adayda işbirliği, eşit hizmet anlayışı, Cumhuriyet değerleri ve gençlere yatırım yapma konularında görüşlerini paylaştı. Ayrıca, 14 Ocak’ta Ankara’da yapılacak olan Anayasaya Saygı Mitingi’ne katılmaya çağırdı ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e destek verdi.

haber arası detay

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, Menemen’de partililerle buluştu. Atila, “İzmir’in durumundan memnun değilim; İzmir süper ligde olmalı. İzmir’in 30 ilçesinde, hiçbir ayrım yapmadan eşit hizmet anlayışıyla çalışacağız” dedi.

CHP Menemen İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya, CHP Menemen İlçe Başkanı Hüseyin Özbey, Önceki Dönem Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Gençlik ve Kadın Kolları, partililer, meclis üyeleri ve belediye başkan aday adayları katıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Özbey, Olgun Atila’ya güvendiğini ve desteklediğini belirtti.

Olgun Atila ise, yaptığı konuşmada, adayda işbirliği yapılması gerektiğini vurguladı. “Aday adayları arasında en güçlü benim. İzmir’de oy alamayacağımız hiçbir insan yok. Tüm hemşehrilerimizin oyunu istiyoruz. Diğer siyasi parti ve renklerin, hepsinin hem oyuna hem gönlüne talibim. Çünkü biz yerel siyasetçiyiz” diyen Atila, anketten de ön seçimden de çıkacağına inandığını söyledi.

Atila, Menemen’in Cumhuriyet tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu hatırlatarak, Menemen’in yeniden CHP iktidarına geçmesi gerektiğini ifade etti. “Menemen, tarımı, sanayisi, ticareti, sosyal hayatıyla İzmir’in örnek kentlerinden biri. Seçimde, birlik beraberlik içinde Menemen’de tekrar Cumhuriyet Halk Partisi Başkanlığında seçip kendi içimizdeki kırgınlıkları bir kenara bırakmalıyız. Kaybettiğimiz yerleri tekrar kazanmak kolay değil. Bunun farkındalığı ile hep birlikte iyi düşünelim moralimizi yüksek tutalım. Hep birlikte daha iyisini yaparak önce kazanalım. Birlikte kazanalım birlikte yönetelim ve Menemen’i yukarı çıkaralım” dedi.

Atila, Bornova’da gerçekleştirdiği hizmetleri anlatarak, aynı hizmetleri İzmir’in tüm ilçelerinde ortaya koymak için yola çıktığını kaydetti. “Bornova’da yaptığımız önemli hizmetleri ve daha çoğunu İzmir’in tüm ilçelerinde ortaya koymak için yola çıktık. Bir insan bir dünyadır; hangi aday adayına inanıyorsak, onu destekleyelim. İzmir’in durumundan memnun değilim; İzmir süper ligde olmalı. İzmir’in 30 ilçesinde, hiçbir ayrım yapmadan eşit hizmet anlayışıyla çalışacağız” diye konuştu.

Atila, 2024 Yerel Seçimlerinde doğru adaylarla yola çıktıkları takdirde başarılı olacaklarına inandığını belirterek, “Tarihteki en yüksek oyları alacağımıza da yürekten inanıyorum” dedi.

Atila, son olarak, 14 Ocak’ta Ankara’da yapılacak olan Anayasaya Saygı Mitingi’ne katılmaya çağırdı. “Anayasaya Saygı Mitinginde Tandoğan’da en çok biz İzmirliler olmalıyız. Anayasaya sadakatin, topluma saygının ve bütün değerlerimize, geleceğe sahip çıkmak için hep birlikte orada olacağız. Hepinizi oraya davet ediyoruz” diyen Atila, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e de destek verdi. “Genel Başkanımız hemşerimiz. Egeliler olarak ona en büyük desteği İzmirlilerin göstermesini istiyorum. Genel başkanımızın Türkiye genelinde yüzde 35 oy ortalaması var. Biz bunu İzmir’de yüzde 70 yapmalıyız” dedi.

Yorum Yaz