Olgun Atila, Seferihisar’da coşkuyla karşılandı

Olgun Atila, Seferihisar’da coşkuyla karşılandı
Olgun Atila, Seferihisar’da coşkuyla karşılandı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, Seferihisar ilçesini ziyaret etti. Atila, CHP ilçe örgütü, vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. Atila’ya, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganları ve meşalelerle büyük destek verildi.

haber arası detay

Atila, ilçe örgütünde yaptığı konuşmada, kenti ortak akılla yönetmek istediğini, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışacağını ve Bornova’da yaptığı projeleri 30 ilçeye yayacağını söyledi. Atila, ayrıca, Atatürk sevgisini, İzmirli olmanın gururunu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e olan güvenini dile getirdi.

Atila, ilçe örgütü ziyaretinin ardından vatandaşlara hitap etti. Atila, Süper Kupa finalindeki Atatürk saygısızlığına tepki gösterdi ve değişimin yerelden ulusala yayılacağını belirtti. Atila, “Birlikte yol yürümeye var mısınız?” diye sorduğunda, Seferihisarlılar “Varız” diye cevap verdi.

Atila, son olarak, esnaf ziyareti yaptı ve Seferihisar Spor Kulübü’nün maçını izledi. Atila, şehitlere Allah’tan rahmet diledi ve Seferihisar’dan ayrıldı.

Yorum Yaz