Pix4D yazılımda köklü değişime gitti

Pix4D yazılımda köklü değişime gitti
Pix4Dsurvey, Pix4Dmatic, Pix4Dinspect ve Pix4Dscan, profesyonel müşterilerin çalışma ve hizmetlerini sunma biçiminde devrim yaratmaya katkıda bulunacak.
Pix4D yazılımda köklü değişime gitti

Fotogrametri yazılımları arasında en çok kullanılan Pix4d büyük değişime giderek yeni nesil fotogrametrik yazılımlar ile tekrar gündemi eline geçirdi. Fotogrametri lideri Pix4D, günümüzün modern profesyonel zorluklarını ele alan yeni nesil yazılımın ticari sürümünü kullananlar memnun. Müşteriler ve ortaklarla yakın işbirliği içinde geliştirilen Pix4Dsurvey, Pix4Dmatic, Pix4Dinspect ve Pix4Dscan, profesyonel müşterilerin çalışma ve hizmetlerini sunma biçiminde devrim yaratmaya katkıda bulunacak.

haber arası detay

Pix4Dsurvey ve Pix4Dmatic ile çığır açıyor

Dijital fotogrametri, her modern anketörün araç setinin önemli bir parçasıdır ve dünya çapında yüzlerce yeni drone haritalama işletmesinin başlatılmasına katkıda bulunmuştur.

Pix4Dsurvey ve Pix4Dmatic, jeo-uzamsal endüstrideki büyük zorlukları ele alan fotogrametride bir sonraki adımı temsil ediyor.
Pix4Dsurvey, nokta verilerini CAD uyumlu formatlara dönüştürerek dijital fotogrametri ve CAD arasındaki boşluğu dolduruyor. RayCloud ortamı sayesinde herhangi bir elemanın vektörleştirilmesine izin verir. Genel ölçme süresini önemli ölçüde azaltan ve ölçme ve haritalama uzmanları için olanakları genişleten Pix4Dsurvey, artık deneme ve satın alma için hazır. 

Yeni bir fotogrametri yazılım ürünü olan Pix4Dmatic, yeni bir ölçekte doğru drone haritalamayı mümkün kılacak. En yeni nesil drone'lar için üretilmiş olup, anket düzeyinde doğruluğu korurken binlerce görüntüyü işlemek için optimize edilmiştir ve büyük projenizi görüntülerden nokta bulutuna taşımak için harcanan zamanı yarıya indirir. Pix4Dmatic beta programı artık uygulamalara açılmıştır. 

Ek olarak, önde gelen masaüstü fotogrametri yazılımının yeni bir güncellemesi olan Pix4Dmapper sürüm 4.5 artık indirilebilir. Görüntü kalibrasyonu ve nokta bulutu oluşturmada her iki adımda da ortalama% 20 hızlanma ile artık kullanıcıların projeleri her zamankinden daha hızlı işlemesine olanak tanıyor.

Pix4Dscan ve Pix4Dinspect ile endüstriyel denetimi otomatikleştirme

Endüstriyel varlıkların ve altyapının manuel denetimi zaman alıcıdır, pahalıdır ve bazen tehlikelidir. Mevcut teknoloji tehlikeyi azalttı ancak süreç uzun ve maliyetli olmaya devam ediyor. Pix4Dscan ve Pix4Dinspect bunu değiştirecek.

Pix4Dscan, karmaşık yapılarla başa çıkmak için tasarlanmış bir drone uçuş uygulamasıdır. Pix4Dinspect bulut tabanlı yazılım, Pix4D'nin piyasadaki en iyi fotogrametrisi ile modellenen dijital varlıkları yönetebilen ve inceleyebilen bir analiz platformudur. Birlikte, endüstriyel denetimler ve varlık yönetimi için uçtan uca bir çözüm sunarlar. 

Yeni ve geliştirilmiş Pix4D Eğitim platformu ve teklifi

Yeni yazılımın birinci sınıf eğitim materyaline ihtiyacı vardır. Yeni Pix4D Eğitim platformuna erişmek artık her zamankinden daha kolay olmasının nedeni budur. Hızlı ipucu videolarından resmi sertifikalara kadar tüm kaynaklar training.pix4d.com adresinde bulunabilir . 

Pix4D'nin Kurucusu ve CEO'su Christoph Strecha şu yorumu yapıyor: “Bu mobil, bulut ve masaüstü yazılımları setinin drone haritalama uygulamaları için büyük bir evrim olduğundan eminim, projelerin aşamalı olarak büyümesini ve verileri her zamankinden daha fazla eyleme geçirilebilir hale getirmesini sağlıyor. Bu ürünler, profesyonellerin çalışma biçiminde devrim yaratacak, verimliliği artıracak ve olasılıkları artıracak. "

Pix4D hakkında

Pix4D ( pix4d.com ), elle, drone ile veya uçakla çekilen görüntüleri doğru ve coğrafi referanslı anket dereceli 2D mozaiklere, 3D modellere ve nokta bulutlarına dönüştüren son teknoloji yazılımlar geliştirir. 2011 yılında kurulan dinamik ve hızla büyüyen şirketin merkezi İsviçre'de olup, San Francisco, Denver, Şangay, Berlin, Madrid ve Tokyo'da ofisleri bulunmaktadır.

Pix4Dmapper can process images taken with any camera:

Hafif kompakt kameralar.
DSLR kameralar.
Geniş formatlı kameralar.
Aksiyon kameraları.
Kamera Kuleleri.
Multispektral kameralar.
Hiperspektral kameralar.
Termal kameralar.
Akıllı Telefonlar.
360 ° panorama kameralar.

Herhangi bir lens kullanarak:

Perspektif (dar ve geniş görüş alanı).
Balık gözü (Ultra geniş görüş alanı).
Herhangi bir platformu kullanarak:

İHA'lar.
Mürettebatlı uçak.
Karasal araçlar.
El kamerası.
Herhangi bir spektral spesifikasyonu kullanarak:

RGB kameralar.
NIR, tarım uygulamaları için Red Edge kameralar.
Termal kameralar: Termal görüntüleri işliyor.
Hiperspektral kameralar.

 

 

Yorum Yaz