Sema Akıncı, Dikili’yi Yenilemek İçin Projelerini Anlattı

Sema Akıncı, Dikili’yi Yenilemek İçin Projelerini Anlattı
Akıncı, “Dikili’ye artık kadın eli değecek, öyle bir değecek ki tüm kadınlarımız güç birliğimizin içerisinde söz sahibi olacak. Dikili kazanacak, kadınlarımız kazanacak. Canla başla Dikili.” şeklinde konuştu.
Sema Akıncı, Dikili’yi Yenilemek İçin Projelerini Anlattı

Cumhur İttifakı’nın Dikili Belediye Başkan adayı Sema Akıncı, seçim çalışmaları kapsamında ilçeyi karış karış gezerek projelerini anlattı. Akıncı, Dikili’nin alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözmek, yerinde dönüşüm ile kentsel yaşam kalitesini artırmak ve ilçeyi daha modern, sürdürülebilir ve yaşanabilir bir yer haline getirmek için hazırladığı planları vatandaşlarla paylaştı.
Cumhur İttifakı’nın Dikili Belediye Başkan adayı Sema Akıncı, yerinde dönüşüm projelerinin ilçenin tarihinde yeni bir sayfa açmak, daha modern, sürdürülebilir ve yaşanabilir bir ortam oluşturmak için bir fırsat olduğunu belirtti. Akıncı, yerinde dönüşüm projelerinin sadece binaları yenilemek değil, aynı zamanda toplumun refahını ve yaşam standartlarını yükseltmek için bir fırsat olduğunu söyledi.
 

haber arası detay

Cumhur İttifakı’nın Dikili Belediye Başkan adayı Sema Akıncı, seçim çalışmaları kapsamında ilçeyi karış karış gezerek projelerini anlattı. Akıncı, Dikili’nin alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözmek, yerinde dönüşüm ile kentsel yaşam kalitesini artırmak ve ilçeyi daha modern, sürdürülebilir ve yaşanabilir bir yer haline getirmek için hazırladığı planları vatandaşlarla paylaştı.

Akıncı, şehir planlayıcısı ve mimarlar ile birlikte yaptığı çalışmalar sonucunda Dikili’nin ihtiyaçlarını belirlediğini ve bunlara uygun projeler geliştirdiğini söyledi. Akıncı, “Yaklaşan yerel seçimlerde ilçemizin geleceği için önemli bir adım atacağız. Hep beraber başarmaya kenetlendik. İlk olarak kentimizin alt yapı ve üst yapı sorunu önemli dedik, bunu için kaybedilecek zaman yok dedik ve mimar ve şehir plancısı ekiplerle projelerimizi hazırladık.” dedi.

Akıncı, ülkenin yaşadığı deprem felaketinin ardından Dikili’nin de bir deprem şehri olduğunu hatırlatarak, kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. Akıncı, “Ülkemiz malum çok acı bir deprem ile sarsıldı. Şehrimiz bir deprem şehri, bizlerin de bu konularda hazırlıklı olması lazım. Kentsel dönüşümleri bir an önce tamamlamamız lazım, fakat bir yandan da vatandaşımızın mağdur olmaması için yerinde dönüşüm konusunda çalışmalar yapmamız lazım. Yerinde dönüşüm projelerinin startını vermek, kentsel yaşam kalitemizi artırmak ve ilçemizi daha güzel bir yere dönüştürmek için biz hazırız kararlıyız.” diye konuştu.

Akıncı, yerinde dönüşüm projelerinin sadece binaları yenilemek değil, aynı zamanda toplumun refahını ve yaşam standartlarını yükseltmek için bir fırsat olduğunu belirtti. Akıncı, “İlçemizin tarihinde yeni bir sayfa açmak, daha modern, sürdürülebilir ve yaşanabilir bir ortam oluşturmak için yerinde dönüşüm projelerini hayata geçirmek zorundayız. Yerinde dönüşüm, sadece binaları yenilemek değil, aynı zamanda toplumumuzun refahını ve yaşam standartlarını yükseltmek için bir fırsattır. Göreve geldiğimizde imza attığımız her projeyi şeffaf, katılımcı ve adaletli bir şekilde yönetmeyi taahhüt ediyoruz. Yaptığımız planlamalarda ve uygulamalarda, sizlerin görüşleri ve ihtiyaçları en üst düzeyde dikkate alınacaktır.” ifadelerini kullandı.

Akıncı, yerinde dönüşüm projelerinin altyapıyı güçlendirmek, yeşil alanları artırmak, daha güvenli ve erişilebilir alanlar yaratmak için bir fırsat olduğunu da sözlerine ekledi. Akıncı, “Yerinde dönüşüm, altyapıyı güçlendirmek, yeşil alanları artırmak, daha güvenli ve erişilebilir alanlar yaratmak için bir fırsattır. Ancak, bu süreçte de birlikte hareket etmeliyiz. Toplumun her kesimi, bu değişimde söz sahibi olmalı, planladığımız projelerin başarısı için birlikte çalışmalıyız. Bizler sorumluluklarımızın farkındayız, şehrimizin sorunlarının farkındayız ve yönetmek içinde elbirliğiyle hep beraber çalışacağımıza inanıyoruz. Sizlerin desteği ve katılımı olmadan başarılı olamayacağımızın da bilincindeyiz.” dedi.

Akıncı, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Dikili’yi daha güzel bir geleceğe hep beraber taşıyacaklarına yürekten inandığını söyleyerek, vatandaşlardan destek istedi. Akıncı, “31 Mart sabahında, ilçemizi daha güzel bir geleceğe hep beraber taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Bu yolda sizlerin de yanımızda olmanızı istiyorum. Dikili’ye artık kadın eli değecek, öyle bir değecek ki tüm kadınlarımız güç birliğimizin içerisinde söz sahibi olacak. Dikili kazanacak, kadınlarımız kazanacak. Canla başla Dikili.” şeklinde konuştu.

Sema Akıncı, Dikili’yi Yenilemek İçin Projelerini Anlattı: Cumhur İttifakı’nın Dikili Belediye Başkan adayı Sema Akıncı, seçim çalışmaları kapsamında ilçeyi karış karış gezerek projelerini anlattı. Akıncı, Dikili’nin alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözmek, yerinde dönüşüm ile kentsel yaşam kalitesini artırmak ve ilçeyi daha modern, sürdürülebilir ve yaşanabilir bir yer haline getirmek için hazırladığı planları vatandaşlarla paylaştı.
Yerinde Dönüşüm, Dikili’nin Geleceği İçin Bir Fırsat: Cumhur İttifakı’nın Dikili Belediye Başkan adayı Sema Akıncı, yerinde dönüşüm projelerinin ilçenin tarihinde yeni bir sayfa açmak, daha modern, sürdürülebilir ve yaşanabilir bir ortam oluşturmak için bir fırsat olduğunu belirtti. Akıncı, yerinde dönüşüm projelerinin sadece binaları yenilemek değil, aynı zamanda toplumun refahını ve yaşam standartlarını yükseltmek için bir fırsat olduğunu söyledi.

Yorum Yaz