Tarım 4.0 Teknoloji ve Etki Zirvesi Başlıyor

Tarım 4.0 Teknoloji ve Etki Zirvesi Başlıyor
İzQİnovasyon Merkezinde 22-23 Şubat 2024’te düzenlenecek zirve, tarım ve gıda sektörünün geleceğine ışık tutacak. Zirvede, 40’ın üzerinde konuşmacı, yeni teknolojiler, projeler ve yenilikler hakkında bilgi verecek.
Tarım 4.0 Teknoloji ve Etki Zirvesi Başlıyor

Tarım ve Teknoloji Zirvesi’nde Buluşalım Tarım 4.0 Teknoloji ve Etki Derneği, 22-23 Şubat 2024’te İzQİnovasyon Merkezinde 2’nci Tarım Teknoloji Etki Zirvesi’ni gerçekleştirecek. Zirve, tarım, gıda, gastronomi, sağlıklı beslenme ve sürdürülebilirlik alanlarında çalışan akademisyen, uzman, girişimci ve paydaşları bir araya getirerek, sektörün geleceğine ışık tutacak.
22-23 Şubat 2024’te İzQİnovasyon Merkezinde gerçekleştirilecek 2’nci Tarım Teknoloji Etki Zirvesi’nde, tarım ve gıda sektöründe uygulanan ve araştırılmaya devam eden yeni teknolojiler, projeler ve yenilikler, disiplinler arası bir bakış açısıyla ele alınacak. Zirve, katılımcılara sektöre yönelik teknolojik gelişmeleri izleme, deneyimleri paylaşma, yeni bağlantılar kurma ve ticari ilişkiler geliştirme imkanı sunacak.

haber arası detay

Tarım 4.0 Teknoloji ve Etki Derneği, 22-23 Şubat 2024’te İzQİnovasyon Merkezinde düzenleyeceği 2’nci Tarım Teknoloji Etki Zirvesi’ne hazırlanıyor. Zirve, tarım, gıda, gastronomi, sağlıklı beslenme ve sürdürülebilirlik alanlarında çalışan akademisyen, uzman, girişimci ve paydaşları bir araya getirerek, sektörün geleceğine ışık tutacak. Zirvede, tarım ve gıda sektöründe uygulanan ve araştırılmaya devam eden yeni teknolojiler, projeler ve yenilikler, disiplinler arası bir bakış açısıyla ele alınacak. Zirve oturumlarında, Canlandırıcı (Rejeneratif) Tarım, Tek Sağlık: Toprak-Bitki-Hayvan-İnsan Sağlığı, Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gıda, Yerel Gıda, Onarıcı ve Doğayla Uyumlu Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Çiftlikten Sofraya Tarım-Gıda Değer Zinciri, Topraktan Bağırsağa Mikrobiom, Tarım ve Gıda Ekonomisi, Tarımın Finansmanı: Etki ve Etik, Herkes için Tarım, Tarım Filizleri Genç Çiftçiler Ağı gibi konu başlıkları öne çıkacak. Zirve, katılımcılara sektöre yönelik teknolojik gelişmeleri izleme, deneyimleri paylaşma, yeni bağlantılar kurma ve ticari ilişkiler geliştirme imkanı sunacak.

Zirve hakkında konuşan Tarım 4.0 Teknoloji ve Etki Derneği ve 2’nci Tarım Teknoloji Etki Zirvesi Düzenleme Kurulu Başkanı SumerTömek Bayındır, “Tarım ve Teknoloji Zirvesinin ilkini, 2021 yılının Mayıs ayında, pandemi koşulları nedeniyle online olarak gerçekleştirmiştik. İlk zirvemiz büyük ilgi görmüş ve sektörde yankı uyandırmıştı. Bu nedenle ikinci zirvemiz için daha kapsamlı ve zengin bir içerik hazırladık. Tarım sektöründe ulusal ve uluslararası ölçekte çalışan değerli akademisyen, uzman ve paydaşların katılımı ve katkılarıyla 2. Zirvenin programını tamamladık. İki gün boyunca 40’ın üzerinde konuşmacı sunumlarıyla sektörün güncel durumu ve vizyon arayışları hakkında bilgiler verecek. Bu zirvenin hem sektör hem de ‘Herkes İçin Tarım’ sloganıyla çalışmalar yapan Derneğimiz adına bir dönüm noktası olacağını düşünüyoruz. Akıllı tarım, tarım teknoloji, canlandırıcı tarım ve tarımın geleceği gibi ilgi duyan herkesi, iki gün boyunca devam edecek Zirveyi takip etmeye davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz