Tunç: Karabağlar’ın geleceği AK Parti’dir

Tunç: Karabağlar’ın geleceği AK Parti’dir
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Tunç, ilçeye yapacakları icraatlarla güven tazelediklerini söyledi.
Tunç: Karabağlar’ın geleceği AK Parti’dir

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, ilçenin eski kaymakamı olarak vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Tunç, ilçeye doğalgaz, spor, kültür ve eğitim alanlarında destek olacaklarını belirtti.
Karabağlar’ı AK Parti ile buluşturacağız AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, ilçenin sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi bildiğini ifade etti. Tunç, gençlere ve çocuklara yönelik birçok proje hazırladıklarını vurguladı.

haber arası detay

Karabağlar’da AK Parti’nin icraatlarına güven var AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Karabağlar’ın eski kaymakamı olan Tunç, ilçenin sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyor. Tunç, gittiği her mahallede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Tunç, “Karabağlar’ı hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için aday olduk. AK Parti olarak ilçemize yaptığımız ve yapacağımız icraatlarla güven tazeledik. Karabağlar’ın geleceği için projelerimizi anlatıyoruz. Vatandaşlarımız artık boş laflara değil, somut adımlara bakıyor” dedi.

Tunç, Karabağlar’ın en büyük sorunlarından biri olan doğalgaz konusunda da müjde verdi. Tunç, “Doğalgazsız mahalle bırakmayacağız. Bu ilçede yaşayan ve doğalgaz isteyen bütün vatandaşlarımızın doğalgaza kavuşmasını sağlayacağız. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hamza Dağ ile koordineli bir şekilde çalışacağız” diye konuştu.

Tunç, gençlere ve çocuklara yönelik de birçok proje hazırladıklarını belirtti. Tunç, “Gençlerimiz ve çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlara spor, kültür, sanat ve eğitim alanlarında destek olacağız. Spor tesisleri, kütüphaneler, gençlik merkezleri, kreşler, parklar, oyun alanları gibi sosyal donatıları ilçemize kazandıracağız. Gençlerimizin ve çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak her türlü projeye imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Tunç, Karabağlar’ın AK Parti ile daha güzel günlere ulaşacağını vurgulayarak, “Karabağlar’ı hak ettiği yere getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Karabağlar’ı AK Parti ile buluşturmak için sizlerden destek istiyoruz. 31 Mart’ta sandığa giderken, Karabağlar’ın geleceğini düşünün. Karabağlar’ın geleceği AK Parti’dir” dedi.