AGROEXPO 2024, Tarım ve Hayvancılık Sektörünü Fuar İzmir’de Buluşturuyor

AGROEXPO 2024, Tarım ve Hayvancılık Sektörünü Fuar İzmir’de Buluşturuyor
Tarım ve Hayvancılıkta Son Teknoloji ve İnovasyon AGROEXPO 2024’te Sergilenecek
AGROEXPO 2024, Tarım ve Hayvancılık Sektörünü Fuar İzmir’de Buluşturuyor

Türkiye’nin en büyük ve Avrupa’nın dört büyük tarım ve hayvancılık fuarından biri olan AGROEXPO Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı, 30 Ocak-03 Şubat 2024 tarihleri arasında 19. kez ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Fuar, PROGEN Ana Sponsorluğu ile gerçekleştiriliyor.

haber arası detay

Fuar İzmir’de 330 bin metrekarelik alanda 15 ayrı holde düzenlenen AGROEXPO, tarım sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiriyor. Fuarda, bitkisel üretim, gıda teknolojileri, hayvansal ürün teknolojileri, ambalaj ekipmanları, traktör ve tarım makineleri gibi birçok alanda son teknoloji ve inovatif çözümler sergileniyor. Fuar, aynı zamanda Ticaret Bakanlığı tarafından destekleniyor ve Dünya Fuarlar Birliği (UFI) tarafından onaylı tek tarım ve hayvancılık fuarı olma özelliğini taşıyor.

AGROEXPO, yurt içi ve yurt dışından 500’e yakın firmanın katılımıyla gerçekleşiyor. Fuarın standlı ülke katılımları arasında İtalya, Rusya, Çin, Macaristan ve Çekya gibi ülkeler yer alıyor. Fuar, 90 ülkeden yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor. Fuar kapsamında düzenlenecek ikili görüşmeler ile milyarlarca dolarlık iş hacmi oluşturulması planlanıyor. Fuar, böylece Türk ekonomisine ve tarım sektörüne büyük katkı sağlamayı amaçlıyor.

AGROEXPO, aynı zamanda birbirinden renkli etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. WEBAGRON iş birliği ile organize edilen şov ve yarışmalar, ziyaretçilere 5 gün boyunca keyifli saatler sunuyor. Fuarın biletleri, fuarın kurumsal internet sitesi olan www.agroexpo.com.tr üzerinden ücretsiz olarak alınabiliyor. Fuar, 10.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

AGROEXPO 2024, tarım ve hayvancılık sektörünün nabzını tutan, uluslararası düzeyde bir fuar olma özelliği ile dikkat çekiyor. Fuar, sektördeki son gelişmeleri, kaliteli ürünleri ve yeni iş fırsatlarını ziyaretçilerine sunuyor. Fuar, aynı zamanda tarım ve hayvancılık sektörünün geleceğine yön veren bir platform olmayı hedefliyor.

Yorum Yaz