Anadolu Panelleri 01 Kasım’da Denizli’de 

 Anadolu Panelleri 01 Kasım’da Denizli’de 
 Anadolu Panelleri 01 Kasım’da Denizli’de 

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD), kurumsal yönetimi yurt çapına yaymak amacıyla sürdürdüğü faaliyetler kapsamında düzenlediği “Anadolu Panelleri” 01 Kasım’daNasıl Bir Ekonomi Gazetesi iş birliği ve Denizli Sanayi Odası ev sahipliğinde Denizli’de düzenlenecek.

haber arası detay

 

Kurumsal yönetim anlayışının Türkiye’de tanınması ve gelişmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), Anadolu'da kurumsal yönetimi anlatmaya devam ediyor. 2022’de Bursa, Adana, Gaziantep, Kayseri, Trabzon, Kocaeli, Balıkesir, Diyarbakır, Malatya ve Erzurumillerinde düzenlenen “Anadolu Panelleri”2023 yılında Eskişehir,Denizli ve Sakarya ile devam ediyor. Anadolu Panelleri01 Kasım’da Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi iş birliği ve Denizli Sanayi Odası ev sahipliğinde Denizli’de düzenlenecek.

Denizli Sanayi Odası’nda yapılacak panelin moderatörlüğünüNasıl Bir Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Dr.Şeref Oğuz yaparken, panelde, TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Tamer Saka, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu,İş GSYO, Akmerkez GMYO, BluTV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı ve Türkiye Raporu Direktörü ve TKYD Ekonomi Danışmanı Can Selçukiyer alacak.

Teması "Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik” olan panel öncesindeSAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Sühan Seçkin de “Şirketler için Kurumsal Yönetim Olgunluk Testi" konusunu ele alacak. ArdındanCan Selçuki’nin "Türkiye'nin Politik ve Ekonomik Gündemi" ile ilgili yapacağı konuşmasının ardından, panel gerçekleşecek. 

TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka,Anadolu Buluşmalarıile TKYD’nin 20 yıldır edindiği bilgi birikimini yurt çapına yaydıklarını belirterek, “Türkiye’de iyi yönetimin, iyi yatırım çektiğini ve şirketlerin uzun ömürlü olabilmelerinin, rekabet edebilirliklerinin kurumsal yönetildiklerine bağlı olduğunu biliyoruz. Bu yüzden bu kültürü Anadolu’ya yaymak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İşte bu amaçla Anadolu’daki illere bizzat giderektoplantılar gerçekleştirip kurumsal yönetimi anlatmaya çalışıyoruz.Bu panellerde sanayi odaları ile birlikte hareket ediyor ve kurumsal yönetim ilkelerinin benimsenmesine katkı sağlamak için çalışıyoruz.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

TKYD Hakkında: Kurumsal yönetim anlayışının ülkemizde tanınması, gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi misyonuyla hareket eden Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), 2003 yılında gönüllü bir sivil toplum kuruluşu olarak kurulmuştur. Adillik, şeffaflık, hesap verebilirlik ve sorumluluk ilkeleri üzerine inşa edilen kurumsal yönetim anlayışının, etki ettiği tüm alanlarda yol gösterici olma misyonuyla hareket eden TKYD, özel sektör, kamu kuruluşları, medya, düzenleyiciler, sivil toplum kuruluşları ve akademik dünya arasında bir iletişim ağı kurarak kurumsal yönetim uygulamalarının gelişmesini hedeflemektedir. TKYD, UN Global Compact imzacısı ve ICGN üyesidir.
 

Yorum Yaz