“Başkan Ocaklı, Şile’nin Çevre Dostu Uygulamalarını Vurguladı

“Başkan Ocaklı, Şile’nin Çevre Dostu Uygulamalarını Vurguladı
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, sıfır atık ve geri dönüşüm çalışmalarıyla iki yıl üst üste ‘En Çevreci Belediye’ seçildiklerini ve Mavi Bayrağı 5 yıl boyunca Şile sahillerinde dalgalandırdıklarını belirtti.
“Başkan Ocaklı, Şile’nin Çevre Dostu Uygulamalarını Vurguladı

“Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor” Spot: Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Esenceli, Kervansaray ve Bıçkıdere mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, son beş yılda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

haber arası detay

“Başkan Ocaklı, Mahallelerin İhtiyaçlarını Yerinde Tespit Ettiklerini Belirtti” Spot: Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarıyla mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiklerini ve Esenceli Mahalle’deki problemlerin çözümü için Ankara, İstanbul ve Şile arasında mekik dokuduklarını ifade etti.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı, Esenceli, Kervansaray ve Bıçkıdere mahallelerini ziyaret etti. Ocaklı, bu ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek, son beş yılda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Ocaklı, “Şile’ye olan sevdamızı ve heyecanımızı mahalle mahalle dolaşarak hemşehrilerimizle paylaşmaya devam ediyoruz,” dedi ve Şile’nin çevre dostu uygulamalarına dikkat çekti. Ocaklı, “Sıfır atık ve geri dönüşüm çalışmalarımızda iki yıl üst üste ‘En Çevreci Belediye’ seçildik. Mavi Bayrağı 5 yıl boyunca Şile sahillerinde dalgalandırdık. Şile Atık Getirme Merkezi’mizi ilçemize kazandırdık,” ifadelerini kullandı.

Başkan Ocaklı, Kervansaray Mahallesi’nde gerçekleştirilen ziyarette İstanbul Milletvekili Yahya Çelik ile birlikteydi. Ocaklı, “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarıyla mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiklerini belirtti.

Esenceli Mahalle’deki ziyaretinde ise Ocaklı, mahallenin yaşadığı problemlerin çözümü için Ankara, İstanbul ve Şile arasında mekik dokuduklarını ve sonuca ulaştıklarını ifade etti. Ocaklı, “Sizlerin desteği ve dualarıyla İlçemize hizmet etmeyi tüm zorluklara rağmen İBB olmadan ayakta dik duran bir Belediye olarak sürdürdük,” dedi ve 31 Mart’ta daha büyük yatırımları ilçeye kazandırmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorum Yaz