Şile Belediye Başkanı Ocaklı, Üretim Gücünü Artıracak Projelerini Anlattı

Şile Belediye Başkanı Ocaklı, Üretim Gücünü Artıracak Projelerini Anlattı
ile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı İlhan Ocaklı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan iş yerlerini tek tek ziyaret etti.
Şile Belediye Başkanı Ocaklı, Üretim Gücünü Artıracak Projelerini Anlattı

Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı İlhan Ocaklı, Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelerek, yeni dönemde Şile’ye yeni sanayi alanları kazandıracaklarını söyledi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı İlhan Ocaklı, esnafların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi. Başkan Ocaklı, Şile Belediyesi olarak ortaya koyacakları yeni hedefleri de paylaştı.
Başkan Ocaklı, Küçük Sanayi Sitesi’nde Esnaflarla Buluştu
Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı İlhan Ocaklı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan iş yerlerini tek tek ziyaret etti. Başkan Ocaklı, İBB’de ‘Yeniden İstanbul’ diyerek Murat Kurum Başkanımızla birlikte ilçemize yeni sanayi alanları kazandıracaklarını belirtti.

haber arası detay

Şile Belediye Başkanı Ocaklı, Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı İlhan Ocaklı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi. Başkan Ocaklı, yeni dönemde Şile’ye yeni sanayi alanları kazandıracaklarını söyledi.

Başkan Ocaklı, Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan iş yerlerini tek tek ziyaret ederek, esnafların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi. Esnaflarla sohbet eden Başkan Ocaklı, Şile’nin üretim gücünü artırmak için yapacakları projeleri anlattı. Başkan Ocaklı, Şile Belediyesi olarak ortaya koyacakları yeni hedefleri de paylaştı.

Başkan Ocaklı, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Güne emekçilerimizle birlikte başladık. Şile’nin üretim gücünü, sanayi esnafımızın ihtiyaçlarını ve Şile Belediyesi olarak ortaya koyacağımız yeni hedefleri paylaştık kendileriyle ve onlardan gelen talep ve önerileri dinledik ve İlgili Birimlere aktardık. Yeni dönemde Sanayi esnafımızın da destekleriyle, İBB’de ‘Yeniden İstanbul’ diyerek Murat Kurum Başkanımızla birlikte ilçemize yeni sanayi alanları kazandıracak ve üretim gücümüze katma değer sağlayacağız. Şile’miz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Ocaklı’nın ziyareti, esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandı. Esnaflar, Başkan Ocaklı’ya teşekkür ederek, başarılar dilediler.
 

Yorum Yaz