CHP Konak Adayı Mutlu Yoğun Seçim Temposunu Sürdürüyor

CHP Konak Adayı Mutlu Yoğun Seçim Temposunu Sürdürüyor
Mutlu, "Toplumcu Belediyecilik Tartışmaları" panelinde Konak'ta hayata geçireceği kamucu projeleri anlattı.
CHP Konak Adayı Mutlu Yoğun Seçim Temposunu Sürdürüyor

CHP Konak Adayı Nilüfer Mutlu Yoğun Seçim Temposunu Sürdürüyor; Nilüfer Mutlu, yoğun bir seçim çalışmasıyla İzmirlilerle buluşmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ile birlikte Kemeraltı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Mutlu, "Toplumcu Belediyecilik Tartışmaları" panelinde Konak'ta hayata geçireceği kamucu projeleri anlattı. Akarca Mahallesi'nde ev ve esnaf ziyareti gerçekleştiren Mutlu, Büyükşehir aşevine giderek vatandaşlara sıcak yemek dağıttı. 1. Kadriye Mahallesi'nde esnaf turu yapan Mutlu, AK Parti'nin seçim ofisini de ziyaret ederek partililere başarılar diledi. Beştepeler'de iftar yemeği verdi, Göztepe maçını tribünden izledi. Son durağı Kadifekale olan Mutlu, Halk Buluşması'nda vatandaşlarla birlikte halay çekti.

haber arası detay

Kemeraltı'nda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluşma:

Mutlu ve Tugay, Kemeraltı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Çarşıyı dolaşan adaylar, Kemeraltı'nı cazibe merkezi haline getirmek için çalışacaklarını belirtti.

Toplumcu Belediyecilik Panelinde Konuşma:

Mutlu, "Toplumcu Belediyecilik Tartışmaları" panelinde Konak'ta toplumcu belediyecilik hedefiyle yola çıktığını söyledi. Göreve gelmesi durumunda Gültepe ve Beştepeler'de kentsel dönüşümü tam uzlaşma sağlayarak uygulamaya geçireceğini, kreşler, Yaşam Evleri, Gençlik Merkezleri ve 24 saat açık kütüphaneler açacağını, erkek şiddetine karşı dayanışma merkezi ve sığınma evi açacağını belirtti.

Yoğun Bir Program:

Mutlu, Akarca Mahallesi'nde ev ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi, Büyükşehir aşevine giderek vatandaşlara sıcak yemek dağıttı. 1. Kadriye Mahallesi'nde esnaf turu yaptı, AK Parti'nin seçim ofisini de ziyaret etti. Beştepeler'de iftar yemeği verdi, Göztepe maçını tribünden izledi. Son durağı Kadifekale olan Mutlu, Halk Buluşması'nda vatandaşlarla birlikte halay çekti.

Kadifekale'de Halk Buluşması:

Kadifekale'de yüzlerce vatandaşla buluşan Mutlu, "Adil bir kentte eşit yurttaşlık için yola çıktık. Konak'ta herkes birbiriyle eşit olacak, her mahalle belediye bütçesinden eşit yatırım alacak. Gönlünüzde hangi parti olursa olsun, 31 Mart'ta güçlü bir belediye ve eşit ve yaşam için CHP'yi desteklemenizi istiyorum" dedi.

Mutlu'nun Mesajı:

Mutlu, Konaklılara adil bir kent ve eşit yurttaşlık vaat ediyor. Herkesin birbiriyle eşit olacağını ve her mahallenin belediye bütçesinden eşit yatırım alacağını söylüyor. 31 Mart'ta CHP'ye destek çağrısında bulunuyor.

Yorum Yaz