CHP’li Özen, Balçova’da inovatif projelerle seçim çalışması yapıyor

CHP’li Özen, Balçova’da inovatif projelerle seçim çalışması yapıyor
Balçova’da değişim ve dönüşüm rüzgarı: Özen, akıllı kent sistemi ile yönetecek
CHP’li Özen, Balçova’da inovatif projelerle seçim çalışması yapıyor

CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Münir Sirhan Özen, Balçova’da seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Özen, Balçova’nın her köşesini gezerek, hemşehrileriyle buluşuyor, dernek ve kuruluşları ziyaret ediyor. Özen, Balçova’yı akıllı kent sistemi ile yöneteceklerini, dijitalleşme çağında inovatif projelerle Balçova’yı model bir kent haline getireceklerini söylüyor.

haber arası detay

Özen, Balçova’da gerçekleştirecekleri projeleri anlatırken, Balçovalıların da görüş ve önerilerini alıyor. Özen, “Balçova’yı ortak akılla yöneteceğiz. Balçovalıların desteği ve katılımı bizim için çok önemli. Balçova’yı akıllı kent sistemini devreye sokarak, tasarruflu, verimli ve hayatı kolaylaştıran bir kent yapacağız. Dijital dünyanın imkanlarını Balçova’ya taşıyacağız” diyor.

Özen, Balçova’da geri dönüşüm projesini de hayata geçireceklerini belirtiyor. Özen, “Balçova belediyesi olarak, özel sektördeki ve kamudaki geri dönüşümleri en iyi şekilde değerlendireceğiz. Hem israfı önleyecek hem de gelir elde edeceğiz. Balçova belediyesi, kendi kaynaklarının yanı sıra, İzmir Büyükşehir belediyesi, kamu, özel sektör, Avrupa birliği ve benzeri tüm hakkımız olan mali kaynakları kullanacak. Bu kaynaklarla Balçova’ya kalıcı eserler kazandıracağız” ifadelerini kullanıyor.

Özen, Balçova’da çalınmadık kapı, kurum, kuruluş ve STK bırakmama hedefiyle çalıştıklarını da vurguluyor. Özen, “Balçova’da esnafı, sosyal dernek ve kuruluşları ziyaret ediyoruz. Projelerimizi anlatıyoruz. Gençlerle, öğretmenlerle, muhtarlarla, emeklilerle buluşuyoruz. Her kesimden insanın fikrini alıyoruz. Aldığımız geri bildirimler bizi çok mutlu ediyor. Balçova’da büyük bir değişim ve dönüşüm rüzgarı esiyor” diyor.

Özen, Balçova’da yaptığı ziyaretlerde, Balçova’nın kültürel ve sosyal zenginliğine de dikkat çekiyor. Özen, “Balçova’da farklı kültürlerden, farklı coğrafyalardan gelen insanlar yaşıyor. Biz bunu bir zenginlik olarak görüyoruz. Balçova’da herkesin kendini evinde hissetmesini istiyoruz. Balçova’da birlikte yaşama kültürünü geliştireceğiz. Balçova’da herkesin hakkını, hukukunu, özgürlüğünü koruyacağız. Balçova’da herkesin yüzü gülecek” diyor.

Yorum Yaz