Toprak Ana Kooperatifinden Muhittin Böcek'e ziyaret

Toprak Ana Kooperatifinden Muhittin Böcek'e ziyaret
Destekler devam edecek
Toprak Ana Kooperatifinden Muhittin Böcek'e ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 10 bin nergis soğanı vererek destekte bulunduğu S.S. Toprak Ana Tarım Kooperatifi Başkanı Yıldız Öztekin ve yönetimi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Başkan Muhittin Böcek’i ziyaret ederek, nergis hediye etti.

haber arası detay

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından hibe edilen 10 bin nergis soğanını toprakla buluşturan Toprak Ana Tarım  Kooperatifi üyeleri nergis çiçeklerinin ilk hasadını yaptı. Kooperatif Başkanı Yıldız Öztekin ve yönetimi hasadın ardından Başkan Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Dikip, büyüttükleri ve hasat ettikleri nergisleri kazanca dönüştürmenin mutluluğunu yaşayan kooperatif üyeleri adına Başkan Yıldız Öztekin Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e 14 Şubat Sevgi Günü’ne özel nergis hediye etti.

DESTEKLER SÜRECEK

Gençlerin geleceğe umutla bakabildiği, kadınların yüzünün gülebildiği bir Antalya hayaliyle yola çıktığını söyleyen Başkan Muhittin Böcek, “Güzel Antalya’mızı sizler güzelleştiriyorsunuz. O tarlaların boş kalmaması güzel kokularla dolması  bizleri mutlu etti .Antalya Büyükşehir Belediye Başkanınız ve kardeşiniz olarak hep yanınızda olacağım. Kadınlarımıza ve kooperatiflerimize desteklerimiz sürecek. Bundan sonra her şeye sevgiyle bakacağız. Çalışma arkadaşlarımızla ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Toprak Ana Tarım Kredi Kooperatifi Hakkında Bilgi

22 Ekim 2020 Tarihinde kuruluşu gerçekleştiren TOPRAKANA Kooperatifi 7 Kasım 2020′ de Başkan Yıldız ÖZTEKİN ve Yönetim Kurulu öncülüğünde ilk üye toplantısını gerçekleştirerek hayata geçmiştir.

Mali Müşavir, Avukat, Öğretmen, İşletmeci, Halkla ilişkiler meslek grupları mensupları ile  Ev Hanımları tarafından kurulan TOPRAKANA KOOPERATİFİ;

“Paketleme Makineleri Teşviki” alarak paketleme sektörü ile işleyişine başlamıştır. Süreç içerisinde yerel halkın üretimi ile üretim sektörüne devam etmektedir. Ayrıca Kepez Belediyesi’nin üç dönümlük arazi vermesiyle  başladığı tarım faaliyetlerini her geçen gün  artırmaktadır.

Merkez ofis olarak kullandığımız Kepez Belediyesine ait Avni Tolunay Mahallesi’ndeki showroomumuzda  da  ürettiğimiz tüm ürünler sergilenerek satışa sunulmaktadır. 

Süreç içerisinde ev kadınlarının ürettiklerini satarak kendi geçimlerini sağlayabilmeleri adına Halk Eğitimi Müdürlükleri ile işbirliği yaparak orada eğitim alan kursiyerlerin ürünleri de satışa sunulmaktadır.  

Her geçen gün üretim, sanat, eğitim ve kültürel çalışmaları sürdürerek ülke ve aile ekonomisine katkı sunarken bir yandan da sağlıklı ve kaliteli olan yerli üretimi artırmaktayız. 

Günümüzde hızla artan tüketimi karşılamak ve insanların daha sağlıklı ve doğal beslenmelerine, organik ürünleri temin etmelerine de katkı sağlamayı da amaçlamaktayız.

Yorum Yaz