CHP’li Türkmen, Kemalpaşa’da coşkuyla karşılandı

CHP’li Türkmen, Kemalpaşa’da coşkuyla karşılandı
CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Türkmen, ilçenin farklı mahallelerinde düzenlediği hemşehri buluşmalarında vatandaşların büyük bir samimiyet ile karşıladığını ifade ediyor.
CHP’li Türkmen, Kemalpaşa’da coşkuyla karşılandı

CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin farklı mahallelerini ziyaret etti. Türkmen, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı. Türkmen, Kemalpaşa’yı ortak akılla daha yaşanılabilir ve daha mutlu bir ilçe yapacaklarını söyledi.
CHP’nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, ilçe halkıyla buluşmaya devam ediyor. Türkmen, her gittiği yerde meşaleler ve çiçeklerle karşılanıyor. Türkmen, Kemalpaşa’nın sorunlarını biliyor ve çözümlerini hazırladığını belirtiyor.

haber arası detay


CHP’li Türkmen, Kemalpaşa’da coşkuyla karşılandı

CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin farklı mahallelerini ziyaret etti. Türkmen, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı.

CHP’nin 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği Mehmet Türkmen, ilçe halkıyla buluşmaya devam ediyor. Türkmen, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı ile birlikte hemşehri buluşmaları kapsamında Bağyurdu, Ulucak, Ören, Armutlu ve Yukarıkızılca mahallelerini ziyaret etti. Türkmen’i, her gittiği yerde meşaleler ve çiçeklerle karşılayan vatandaşlar, projelerini ve vaatlerini dinledi.

Türkmen, yaptığı konuşmalarda, Kemalpaşa’nın güzel mahallelerinde organize ettikleri buluşmaların oldukça coşkulu geçtiğini belirtti. Türkmen, “Gittiğimiz her yerde büyük bir samimiyet ile karşılanıyoruz. Bizleri sahiplenen, bağrına basan hemşehrilerime minnettarım. Kemalpaşa’yı halkımız ile birlikte ortak akılla daha yaşanılabilir ve daha mutlu bir ilçe haline getireceğiz. Kemalpaşa’da yüzler gülecek. Bu yörenin bir evladı olarak bütün bilgi ve birikimimi halkımız için harcayacağım. Biz biriz, birlikteyiz ve kocaman bir aileyiz.” dedi.

Türkmen, sosyal belediyecilik anlayışıyla Kemalpaşa’ya hizmet etmek istediğini vurguladı. Türkmen, “Kemalpaşa’nın sorunlarını biliyoruz ve çözümlerini de hazırladık. İlçemizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceğiz. Tarım, sanayi, turizm, eğitim, sağlık, kültür, spor, gençlik, kadın, engelli, yaşlı, hayvan hakları gibi her alanda projelerimiz var. Kemalpaşa’yı marka bir ilçe yapacağız.” diye konuştu.

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz da, Türkmen’in adaylığının ilçede büyük bir heyecan yarattığını söyledi. Yılmaz, “CHP’nin tüm üyeleri ile sahada adayımızın arkasında sonuna kadar mücadele edeceğiz. Başkan adayımız ile son derece uyumlu ve pozitif bir kampanya süreci geçiriyoruz. 31 Mart’ta Kemalpaşa’da zaferi hep birlikte kutlayacağız.” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Yaz