Dikili’de Cumhur İttifakı’ndan ‘şampiyonlar ligi’ listesi

 Dikili’de Cumhur İttifakı’ndan ‘şampiyonlar ligi’ listesi
Dikili Belediye Başkan adayı Sema Akıncı, Cumhur İttifakı’nın belediye meclis üyesi listesini açıkladı. Listede, mimar, yüksek mühendis, yüksek şehir plancısı, işletmeci, ev hanımı gibi Dikili’nin her kesimini temsil edecek isimler bulunuyor.
Dikili’de Cumhur İttifakı’ndan ‘şampiyonlar ligi’ listesi

Cumhur İttifakı’nın Dikili Belediye Başkan adayı Sema Akıncı, belediye meclis üyesi listesini Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etti. Listede, farklı meslek ve yaş gruplarından isimler yer aldı. Dikili’de Cumhur İttifakı listesi tam not aldı Spot: Dikili Belediye Başkan adayı Sema Akıncı, belediye meclis üyesi listesini Yüksek Seçim Kurulu’na sundu. Listede, eğitimli, tecrübeli, çalışkan, dürüst, vizyon sahibi ve Dikili’ye hizmet aşkıyla dolu isimler yer alıyor.

haber arası detay

Dikili’de Cumhur İttifakı’ndan ‘şampiyonlar ligi’ listesi

31 Mart yerel seçimleri için Cumhur İttifakı’nın Dikili Belediye Başkan adayı Sema Akıncı, belediye meclis üyesi listesini Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etti. Listede, mimar, yüksek mühendis, yüksek şehir plancısı, işletmeci, ev hanımı gibi farklı meslek gruplarından ve yaş gruplarından isimler yer aldı.

Cumhur İttifakı’nın Dikili Belediye Başkan adayı Sema Akıncı, belediye meclis üyesi listesini oluştururken, Dikili’nin her kesimini temsil edecek bir ekip kurduğunu söyledi. Akıncı, “Dikili’miz için en iyisini yapmak istiyoruz. Bu nedenle, belediye meclis üyesi listemizde, Dikili’nin genç, yaşlı, kadın, esnaf, çiftçi, memur, işçi gibi tüm kesimlerinden arkadaşlarımıza yer verdik. Listemizde, eğitimli, tecrübeli, çalışkan, dürüst, vizyon sahibi ve Dikili’ye hizmet aşkıyla dolu isimler var. Listemiz, Dikili’nin ‘şampiyonlar ligi’ ekibidir” dedi.

Akıncı, listesini Cumhur İttifakı’nın ilçe başkanları Mehmet Arslan ve Tahsin Şekerci ile birlikte Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etti. İlçe başkanları da, Akıncı’ya desteklerini ifade ederek, “Cumhur İttifakı olarak, birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Sema Akıncı Başkanımız ile listemizi Yüksek Seçim Kurulu’na teslim ettik. Dikili’mizin geleceği için her daim tek vücut yürümeye devam edeceğiz. Dikili halkı, Cumhur İttifakı’na ve Sema Akıncı’ya güveniyor. 31 Mart’ta sandıklardan zaferle çıkacağız” diye konuştular.

Cumhur İttifakı’nın Dikili Belediye Meclis Üyesi Aday Listesi şöyle:

1- Yunus Demirtunç (Mimar) 2- Azam Ziya Güç (İnşaat Yüksek Mühendisi) 3- Abdullah Özüdoğru (Yüksek Şehir Plancısı) 4- Cemil Girgin (Maden Teknikeri) 5- Celalettin Emre Akbulut (Lojistik Muhasebe) 6- Musa Kara (Esnaf) 7- Emine Öcal (Esnaf) 8- Özhan Nural (Yönetici) 9- Ömer Dikmen (Turizm İşletmecisi) 10- Talat Çamcı (Esnaf) 11- Serdar Çelik (Esnaf) 12- Fırat Eren Oğraş (İnşaat Teknikeri) 13- Esra Özgür Arıkan (Halkla İlişkiler -İşletme)

Kontenjan:

1- Onur Savaş (Jeoloji Yüksek Mühendisi) 2- Mehmet Agah Kılıç (Turizm İşletmecisi)

Yorum Yaz