Gaziemir'de Seçim Heyecanı: Işık, AK Parti ve MHP Adaylarıyla Çekişecek

Gaziemir'de Seçim Heyecanı: Işık, AK Parti ve MHP Adaylarıyla Çekişecek
CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçim öncesinde Gaziemirlilere sandığa gitme çağrısında bulundu.
Gaziemir'de Seçim Heyecanı: Işık, AK Parti ve MHP Adaylarıyla Çekişecek

CHP'li Işık: "Sandığa Atılacak Her Oy Geleceğimizin Tuğla Taşıdır";  Işık, "Geleceğimizin şekilleneceği bu seçim sadece yerel tercihlerimizi yapacağımız bir tavır değildir. Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreçten çıkışı sağlayacak bu seçim, her bir ferdin özgürlüğüne, bağımsızlığına, değerlerine ne kadar düşkün olduğunu gösterecektir" dedi.
Işık, 10 yıllık belediye meclis üyeliği deneyiminin bu adaylık döneminde büyük tecrübe olduğunu belirterek, Gaziemir'de yaşanan problemleri çözmek için projelerinin hazır olduğunu söyledi.

haber arası detay

Gaziemir'de Seçim Heyecanı: Işık Sandığa Çağırıyor
Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçim öncesinde Gaziemirlilere sandığa gitme çağrısında bulundu. Işık, "Geleceğimizin şekilleneceği bu seçim sadece yerel tercihlerimizi yapacağımız bir tavır değildir. Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreçten çıkışı sağlayacak bu seçim, her bir ferdin özgürlüğüne, bağımsızlığına, değerlerine ne kadar düşkün olduğunu gösterecektir. Bu yüzden tüm seçmenlerimiz sandığa giderek tercihlerini yapmalıdır" dedi.

Işık, Gaziemir'de 300'ün üzerinde sandıkta 103 bin vatandaşın oy kullanacağını belirterek sandığa gitme oranının artmasını beklediklerini söyledi. CHP'nin hukukçuları ve uzman ekipleri aracılığıyla sandık sonuçları, tutanaklar ve ıslak imzalı evrakları yakından takip edeceğini belirten Işık, "Bu yerel seçimleri ve sonuçlarını şahsen normal şartlarda en geç 2028'de yapılması planlanan genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için bir basamak olarak görüyorum" dedi.

Seçim kampanyası süresince gitmediği yer, görmediği sokak olmadığını belirten Işık, 10 yıllık belediye meclis üyeliği deneyiminin bu adaylık döneminde büyük tecrübe olduğunu anlattı. Vatandaşların başta ekonomi olmak üzere çok büyük problemleri olduğunu vurgulayan Işık, "Geleceğimizin şekilleneceği bu seçim sadece yerel tercihlerimizi yapacağımız bir tavır değildir. Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreçten çıkışı sağlayacak bu seçim, her bir ferdin özgürlüğüne, bağımsızlığına, değerlerine ne kadar düşkün olduğunu gösterecektir. Bu yüzden tüm seçmenlerimiz sandığa giderek tercihlerini yapmalıdır. Ülkemizin geleceğinin teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisi ve onun ilkeleri rehberimizdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan ülkemizde yaşayan bireylerin ilkelere olan bağlılığı hepimizin tercihlerini etkileyecektir. Sandığa atılacak her oy, geleceğimizin şekillenmesinde inşa edilecek yeni geleceğimizin tuğla taşlarıdır. Bu vesileyle tüm Gaziemirli seçmenlerimizi sandığa davet ediyor. Cumhuriyetin kazanımlarına, Atatürk'ün emanetine ve geleceğimize sahip çıkmaya çağırıyorum" dedi.

Işık'ın açıklamasına Gaziemirlilerden büyük ilgi gösterildi. Birçok vatandaş, Işık'ın çağrısına uyacağını ve sandığa giderek oy kullanacağını ifade etti.

Gaziemir'de 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde büyük bir çekişme olması bekleniyor.

Yorum Yaz