Karabağlar'da İki Bayram Birden: Cumhur İttifakı'ndan Zafer Sesi

Karabağlar'da İki Bayram Birden: Cumhur İttifakı'ndan Zafer Sesi
31 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala, Karabağlar'da seçim heyecanı zirveye ulaştı. Cumhur İttifakı'nın Karabağlar'da düzenlediği iftar programı da bu heyecanı daha da artırdı.
Karabağlar'da İki Bayram Birden: Cumhur İttifakı'ndan Zafer Sesi

Karabağlar'da Heyecan Zirvede: Cumhur İttifakı Kazanacak; Cumhur İttifakı'nın Karabağlar'da düzenlediği iftar programında coşku tavan yaptı. AK Parti eski milletvekili Cemal Bekle, Karabağlar'ın 31 Mart'ta Cumhur İttifakı ile kazanacağını ve iki bayram birden kutlayacaklarını söyledi.
Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, Karabağlar'ı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi. Tunç, "Karabağlar'ın 31 Mart'ta Cumhur İttifakı ile kazanacağına inanıyorum. Karabağlar'ı modern bir şehir haline getireceğiz" dedi.

haber arası detay

İzmir'de ve Karabağlar'da İki Bayram Birden Kutlanacak: Cumhur İttifakı'ndan Zafer Sesi
Cumhur İttifakı'nın Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Adayı Hasan Aşık tarafından düzenlenen iftara katılan AK Parti eski milletvekili Cemal Bekle, Karabağlar'ın makus talihinden kurtulacağını ve Pazar günü iki bayram birden kutlayacaklarını söyledi.

Bekle, "Karabağlar bu makus talihinden kurtulsun istiyoruz. İki bayramımız var. İnşallah biri Pazar gecesi Karabağlar'ın tüm meydanlarında o zeybeği oynayacağız, o halayı çekeceğiz. İzmir'in tüm meydanlarında hep beraber kutlama yapacağız" dedi.

Cumhur İttifakı'nın Karabağlar'da coşku dolu bir iftar programı gerçekleşti. AK Parti eski milletvekili Cemal Bekle, Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda, Karabağlar'ın 31 Mart'ta Cumhur İttifakı ile kazanacağı vurgulandı.

Bekle, Karabağlar'ın makus talihinden kurtulacağını ve Pazar günü iki bayram birden kutlayacaklarını söyledi. Bekle, "Karabağlar'a hizmet etmek için yola çıktık. Bu kutlu yolda bize destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Pazar günü sandıklara giderek oylarınızı Cumhur İttifakı'na vereceğinize inanıyorum. Karabağlar'ı AK Parti ve MHP'nin uyumuyla yeniden inşa edeceğiz" dedi.

Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç da yaptığı konuşmada, Karabağlar'ı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi. Tunç, "Karabağlar'ın 31 Mart'ta Cumhur İttifakı ile kazanacağına inanıyorum. Karabağlar'ı modern bir şehir haline getireceğiz. Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılayacağız. Karabağlar'ı hak ettiği yere taşımak için gece gündüz çalışacağız" dedi.

Programda ayrıca, Cumhur İttifakı'nın Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Adayları da tanıtıldı. Adaylar, Karabağlar için yapacakları projeleri anlattılar.

Programın sonunda, katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu.

Cumhur İttifakı'ndan Karabağlar'a Güçlü Mesaj
Cumhur İttifakı'nın Karabağlar'da düzenlediği iftar programı, Karabağlar'da büyük ilgi gördü. Programa katılan çok sayıda vatandaş, Cumhur İttifakı'na destek sözü verdi.

Programda yapılan konuşmalar ve coşkulu atmosfer, Cumhur İttifakı'nın Karabağlar'da zafer kazanacağına dair güçlü bir mesaj verdi.

Karabağlar'da Heyecan Zirvede
31 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala, Karabağlar'da seçim heyecanı zirveye ulaştı. Cumhur İttifakı'nın Karabağlar'da düzenlediği iftar programı da bu heyecanı daha da artırdı.

Programa katılan vatandaşlar, Cumhur İttifakı'nın Karabağlar'ı kazanacağına dair büyük bir inanç ifade ettiler. Vatandaşlar, Karabağlar'ın 31 Mart'ta Cumhur İttifakı ile kazanacağına ve hak ettiği hizmeti alacağına inanıyorlar.

Cumhur İttifakı Karabağlar'da Kazanacak
Cumhur İttifakı'nın Karabağlar'da düzenlediği iftar programı, Karabağlar'da Cumhur İttifakı'nın zaferinin bir göstergesi olarak yorumlandı. Programa katılan çok sayıda vatandaşın Cumhur İttifakı'na verdiği destek, Karabağlar'da Cumhur İttifakı'nın kazanacağına dair güçlü bir mesaj verdi.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Karabağlar'ın Cumhur İttifakı ile kazanacağı ve hak ettiği hizmeti alacağı öngörülüyor.

Yorum Yaz