Kınay'dan Karabağlar'a Yeni Vaatler: Kent Meydanı, Spor Alanları ve Dayanışma

Kınay'dan Karabağlar'a Yeni Vaatler: Kent Meydanı, Spor Alanları ve Dayanışma
CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, esnaf ve vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçen, Kınay'ın Karabağlar için en doğru aday olduğunu söyledi.
Kınay'dan Karabağlar'a Yeni Vaatler: Kent Meydanı, Spor Alanları ve Dayanışma

Kınay, Karabağlar'a yeni bir kent meydanı, daha fazla spor alanı ve dayanışmaya dayalı bir yönetim vadetti.
Helil Kınay'ın Karabağlar'da Yoğun Bir Gün
Helil Kınay, CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı, 27 Mart 2024'te yoğun bir güne sığdırdığı programlarıyla Karabağlarlılarla buluştu. Güne Hatay Pazarı'nı ziyaret ederek başlayan Kınay, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, pazar yerleriyle ilgili projelerini anlattı.

haber arası detay

Esnaf ve Sanatkarlarla Buluşma

Kınay, Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Odası, SS Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası'nı ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi. Bir belediye başkanının görevinin her eve ulaşmak ve her sokağın sesini dinlemek olduğunu vurgulayan Kınay, esnafla konuşmanın projelerin faydasını anlamanın en güzel yollarından biri olduğunu söyledi.

Çocuklar için Yeni Projeler

Mardin Ömerli Çatalyurt Derneği'nde vatandaşlarla buluşan Kınay, 5 yıl boyunca yapılacak projeleri anlattı. Karabağlar'daki çocuklar için 10 yeni anaokulu ve 4 yeni kreş açılacağını, parkı olmayan mahallelere park yapılacağını, park yapılması için alanın olmadığı mahallelere oyun sokakları götürüleceğini ve çocuk hakları birimi kurulacağını ifade etti.

Emekçilerle Buluşma

Karabağlar Oto Sanayi'yi ziyaret eden Kınay, burada çalışan emekçilerle bir araya geldi. Karabağlar'ın sanayi anlamında potansiyelinin çok yüksek olduğunu belirten Kınay, yalnızca oto sanayi değil; mobilyacılık, tekstil gibi alanlarla da çalışmalar yapılarak Karabağlar'ın bir ticaret merkezi haline gelebileceğini ifade etti. Ayrıca verilecek eğitimler ve geliştirilecek projelerle hem istihdam sorununun hem de ara eleman eksikliğinin çözüleceğini belirten Kınay, seçimden sonra hızlıca çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Spor Alanlarında Artış

Altınordu Futbol ve Voleybol Kulübünü ziyaret eden Kınay, genç sporcular ile sohbet etti. Çok amaçlı açık ve kapalı spor tesislerinin sayısını artıracaklarını belirten Kınay, mahallelerdeki halı saha ve diğer spor alanlarının sayısını da artıracaklarını ifade etti.

Gökçe Gökçen ile Vatandaşlarla Buluşma

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen ile birlikte Kazım Karabekir Mahallesi'nde Bahçem Kafe'de vatandaşlarla bir araya gelen Kınay, Karabağlar Kent Meydanı projesini anlattı. İzmir'in en büyük ikinci meydanı olacak proje sayesinde Karabağlar'ın rahat bir nefes alacağını belirten Kınay, 1 Nisan'dan sonra Karabağlar'ı daha güzel bir yer haline getirmek istediklerini söyledi.

Gökçen ise Kınay'ın hem Parti Meclisi'nde hem de Genel Merkez'de en çok içlerine sinen adaylardan biri olduğunu belirterek, seçim süreci ile ilgili çalışmaları yakından takip ettiklerini, İzmir'in de Karabağlar'ın da cumhuriyete ve Atatürk'e sahip çıkacaklarını ifade etti.

Ailelerle Buluşma

Gökçe Gökçen'le buluşmasının ardından Kınay, Sarıyer Mahallesi'nde Demir Ailesi'nin, Abdi İpekçi Mahallesi'nde ise Biçici Ailesi'nin evini ziyaret etti. Vatandaşlarla seçimden sonra kurulacak komisyon ve mahalle meclisleri ile bir araya gelmeye devam edeceklerini belirten Kınay, Karabağlar'daki 58 mahallenin sorunları dayanışma ve ortak yönetim anlayışıyla çözmek için çalışacaklarını söyledi.

Helil Kınay'ın Yoğun Gününde Vurguladığı Noktalar:
Esnaf ve vatandaşlarla diyalog
Çocuklara yönelik yatırımlar
Emekçilerin sorunlarını çözme
Spor alanlarını geliştirme
Karabağlar Kent Meydanı projesi
Dayanışma


 

Yorum Yaz