Konak İçin Değişim Vakti: Huriye Serter’in Projeleriyle Tanışın

Konak İçin Değişim Vakti: Huriye Serter’in Projeleriyle Tanışın
Otopark sorunlarından tarihi mirasın korunmasına, toplumsal cinsiyet eşitliğinden gençlik projelerine kadar geniş bir yelpazede çözüm önerileri sunan Serter, 1 Nisan’da Konak’ın uyanışını müjdeliyor.
Konak İçin Değişim Vakti: Huriye Serter’in Projeleriyle Tanışın

İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Serter, seçimleri bir demokrasi şöleni olarak görmekte ve tüm Konaklıları, projeleri kıyaslayarak ve yüreklerinin sesini dinleyerek oy kullanmaya davet ediyor.

haber arası detay

İzmir’in Konak ilçesinde, İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Huriye Serter, seçimlere kısa bir süre kala, seçmenlerin yüreklerinin sesini dinleyerek oy kullanmaları çağrısında bulundu. Geleneksel siyasi kampanya yöntemlerinden uzak durarak, sokaklarda ve mahallelerde seçmenlerle doğrudan iletişim kurmayı tercih eden Serter, Konak’ta yeni bir soluk getirdiğini ve seçmenlerden aldığı ilgiye karşılık olarak beş yıl boyunca hizmet etmeye söz verdi.

Seçim Kampanyasının Farklı Yüzü

Serter, billboardlar ve duvar resimleri yerine, seçim karavanı ile ilçeyi dolaşarak, seçmenlerle yüz yüze görüşmeler yapmayı seçti. Bu yaklaşım, onun seçim kampanyasına samimi ve erişilebilir bir hava kattı. Serter, partisine ya da kendisine değil, projelerine göre oy kullanılması gerektiğini vurguladı.

Konak’ın Sorunlarına Çözüm Önerileri

Serter, Konak’ın temel sorunlarına yönelik çözüm önerilerini sıraladı. Bunlar arasında otopark ve trafik sorunlarını çözmek için yeraltı otoparklarının sayısını artırmak, Kemeraltı, Havralar ve Havra Sokağı gibi tarihi bölgelerin altyapısını iyileştirmek ve gece cazibe noktası olarak geliştirmek, toplumsal cinsiyet eşitliğine özen göstermek, gençler için ‘Yenilikçi Fikirler Bankası’ kurmak ve yaşlılar için 2. Bahar Üniversitesi ve Aktif Yaş Alma Merkezleri inşa etmek yer alıyor.

Engelsiz ve Destekleyen Konak Vizyonu

Serter, engelliler için belediye binasından başlayarak iyileştirmeler yapacaklarını ve içinde Down Cafe de bulunan bir engelsiz yaşam merkezi yaratacaklarını belirtti. Ayrıca, Konak’ta iş birliği ekosistemini güçlendirecek ve mahalle meclisleri oluşturacaklarını, her yıl bütçenin yüzde 5’ini vatandaşların projelerine ayıracaklarını ifade etti.

Demokratik Bir Seçim Çağrısı

Serter, seçimlerin bir demokrasi şöleni olması gerektiğini ve İYİ Parti’nin, Türkiye’de iki partili siyasi yaşamın ötesine geçmek için doğduğunu söyledi. Seçmenleri, demokratik hak ve ödevleri olan oy verme işlemine katılmaya çağırdı.

1 Nisan sabahı, Konak’ın yeni bir başlangıca uyanacağını belirten Serter, Konak için Konaklılarla elele yürümeye hazır olduğunu dile getirdi. Seçim sonuçlarının, Konak’ta ve genel olarak Türkiye’de siyasi çeşitliliğin ve demokrasinin güçlenmesine katkı sağlayıp sağlamayacağı, seçmenlerin vereceği kararla şekillenecek.

Yorum Yaz