Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Müdürlüklerde Değişimi Gerçekleştirdi

Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Müdürlüklerde Değişimi Gerçekleştirdi
23 müdürlüğün 11 tanesine yeni isimler atandı. Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, değişim için düğmeye bastı.
Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Müdürlüklerde Değişimi Gerçekleştirdi

Başkan Okuroğlu, liyakat ve deneyimi gözeterek müdürlüklerde yeni atamalar yaptı. Tire için dinamik bir yönetim anlayışı hedefleniyor.

haber arası detay

“Tire’de Yeni Dönem Başladı: Belediye Ekibi Değişime Hazır” : “Başkan Okuroğlu, projeleri hayata geçirmek ve uyum içinde çalışmak için oluşturulan kadro ile ilçeye en iyi şekilde hizmet etmeye odaklanıyor.”

Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, belediye içindeki müdürlüklerde beklenen değişimi gerçekleştirdi. İlk etapta 23 müdürlüğün 11 tanesine yeni isimler atandı. Seçim kampanyasını “değişim” mottosu üzerine kuran ve Tire’de tarihi bir farkla Belediye Başkanı seçilen Okuroğlu, bayram sonrası mesainin başladığı ilk günde belediye içerisindeki birimlerde ve müdürlüklerde değişiklik için düğmeye bastı. Belediye bünyesinde toplam 23 müdürlüğün 11 tanesine yeni isimler atayan Okuroğlu, belediye yönetiminde de kendi ekibini kurarak değişime belediye birimlerinden başladı.

Bu değişim süreci, başkanın, belediye birimleriyle yaptığı yoğun görüşmeler ve değerlendirmeler sonucunda şekillendi. Her bir müdürlük için liyakat ve deneyim kriterleri öne çıkarılarak, yeni müdürler belirlendi. Başkan Okuroğlu, atamalarda liyakat ve deneyime özellikle vurgu yaptı. Bu atamalarla birlikte Tire Belediyesi’nin daha dinamik ve yenilikçi bir yönetim anlayışına kavuşması hedefleniyor.

Başkan Okuroğlu, atamalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediye içindeki işleyiş ve birimlerde yapacağımız değişikliklerle ilgili yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. İlk etapta, 23 müdürlüğümüzün 11’ine yeni müdürlerimizi atadık. Şimdiye kadar bu müdürlüklerde görev yapan ve Tire’ye hizmet eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yeni görev alan müdürlerimize de başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Tire’nin beklediği değişimi gerçekleştirmek, projeleri hayata geçirmek ve uyum içinde çalışmak için oluşturulan kadro ile ilçeye en iyi şekilde hizmet etmeye odaklanılacak. Hayırlı uğurlu olsun!

Yorum Yaz