Balıkesir Milletvekili Canbey, İvrindi ve Altıeylül’e iki yatırım müjdesi verdi

Balıkesir Milletvekili Canbey, İvrindi ve Altıeylül’e iki yatırım müjdesi verdi
Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, İvrindi ve Altıeylül ilçelerinde vatandaşlarla buluştu. Canbey, ziyaretleri sırasında, bölgeye ulaşım ve balıkçılık alanlarında yapılacak iki yatırımın müjdesini verdi.
Balıkesir Milletvekili Canbey, İvrindi ve Altıeylül’e iki yatırım müjdesi verdi

Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, İvrindi ve Altıeylül ilçelerinde yaptığı ziyaretlerde, bölgeye yapılacak iki önemli yatırımın haberini verdi. Canbey, İvrindi, Büyükyenice, Korucu, Bergama yolu arasında kalan 29 km’lik yolun yapımına başlandığını ve Ayvalık Balıkçı Barınakları Yapım Projesi’nin onaylandığını duyurdu.

haber arası detay

Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, İvrindi ve Altıeylül ilçelerinde halkla bir araya geldi. Canbey, ziyaretleri esnasında, bölgeye kazandırılacak iki projeyle ilgili bilgi verdi. Canbey, İvrindi, Büyükyenice, Korucu, Bergama yolu arasında kalan 29 km’lik yolun yapımına başlandığını ve Ayvalık Balıkçı Barınakları Yapım Projesi’nin onaylandığını söyledi.

Balıkesir Milletvekili Canbey’den İvrindi ve Altıeylül’e iki müjde birden

Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, geçtiğimiz pazartesi günü İvrindi ve Altıeylül ilçelerinde vatandaşlarla buluştu. Canbey, ziyaretleri sırasında bölgeye yapılacak iki önemli yatırımın müjdesini verdi.

Canbey, ilk olarak İvrindi ilçesine bağlı Yağlılar mahallesinde kurulan şantiye alanını ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada, İvrindi, Büyükyenice, Korucu, Bergama yolu arasında kalan 29 km’lik yolun yapımına başlandığını duyurdu. Canbey, bu yolun ilçeye, şehre ve bölgeye hayırlı olmasını diledi. Canbey, yolun yapımında emeği geçen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, İvrindi Belediye Başkanı ve Karayolları Bölge Müdürüne teşekkür etti.

Canbey, daha sonra Altıeylül ilçesine geçti. Burada da Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Erdinç Alcan ve AK Parti teşkilatlarıyla birlikte Bahçelievler, Atköy ve Paşaköy mahallelerinde kahvehane ziyaretleri yaptı. Canbey, vatandaşlarla sohbet ederek, talep ve sorunlarını dinledi. Canbey, Altıeylül’e de bir müjde verdi. Canbey, Ayvalık Balıkçı Barınakları Yapım Projesi’nin onaylandığını açıkladı. Canbey, projenin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirileceğini belirtti. Canbey, projenin kapsamında Altınova, Cunda ve Ayvalık merkezde toplam 4 balıkçı barınağı yapılacağını söyledi. Canbey, balıkçı barınaklarının modern, kullanışlı ve güvenli olacağını vurguladı.

Canbey, ziyaretlerinin sonunda yaptığı değerlendirmede, Balıkesir’in her alanda gelişmesi ve kalkınması için çalıştıklarını ifade etti. Canbey, eser ve hizmet siyasetinin gücünü gösterdiklerini kaydetti. Canbey, hemşehrileriyle omuz omuza olmaktan şeref duyduğunu dile getirdi.

Yorum Yaz