Poyraz Zeytinyağı, Dubai Gulfood 2024’te zeytinyağı sektörünün lideri oldu

Poyraz Zeytinyağı, Dubai Gulfood 2024’te zeytinyağı sektörünün lideri oldu
Poyraz Zeytinyağı, Dubai Gulfood 2024’te, gıda sektörünün küresel oyuncularıyla bir araya geldi. Fuarda, gıdanın geleceği, sürdürülebilirlik, inovasyon ve trendler gibi konular ele alındı. Poyraz Zeytinyağı, hem sağlıklı hem de lezzetli bir zeytinyağı olm
Poyraz Zeytinyağı, Dubai Gulfood 2024’te zeytinyağı sektörünün lideri oldu

Poyraz Zeytinyağı, Dünyanın en büyük gıda fuarlarından biri olan Dubai Gulfood 2024’te, tüm ihracat ekibiyle birlikte yer aldı. Fuarda, kaliteli ve lezzetli ürünleriyle büyük beğeni toplayan Poyraz Zeytinyağı, yeni pazarlarda yeni bağlantılar kurdu.

Poyraz Zeytinyağı, Dubai Gulfood 2024’te kalitesini kanıtladı
Poyraz Zeytinyağı, Dünyanın en büyük gıda fuarlarından biri olan Dubai Gulfood 2024’te, tüm ihracat ekibiyle birlikte büyük başarı elde etti. Fuarda, 25 Michelin yıldızı bulunan 100’den fazla ünlü ve uluslararası şefin, genç mutfak yeteneklerinin ve yemek ve yemek sanatı uzmanlarının yer aldığı gastronomi kültürünün de önemli bir parçası oldu. Poyraz Zeytinyağı, kalitesini ulusal ve uluslararası kurumlar tarafından verilen sertifikalarla da taçlandırdı.

haber arası detay

Poyraz Zeytinyağı, Dubai Gulfood 2024’te büyük başarı elde etti

Poyraz Zeytinyağı, Dünyanın en büyük gıda fuarlarından biri olan Dubai Gulfood 2024’te, tüm ihracat ekibiyle birlikte yer aldı. 19-23 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen fuara, gıda sektörünün küresel oyuncuları katılırken, Poyraz Zeytinyağı’nın kaliteli ve lezzetli ürünleri, fuar katılımcılarının büyük beğenisini kazandı. Fuarda, gıdanın geleceği, sürdürülebilirlik, inovasyon ve trendler gibi konular da ele alındı.

Poyraz Zeytinyağı İhracat Müdürü Gamze Karabulut, Dubai Gulfood 2024’ün, hem ülke tanıtımına hem de ihracat potansiyeline büyük katkı sağladığını belirtti. Karabulut, “Dubai Gulfood 2024, 190 üzeri ülkeden 5 bin 500’ün üzerinde katılımcı firmanın bulunduğu dev bir organizasyon. Biz de Poyraz Zeytinyağı olarak, tüm ihracat ekibimizle birlikte bu fuarda yer aldık. Bu fuarda, Dünya çapındaki tüm yiyecek ve içecek ekosistemi için daha sürdürülebilir ve daha parlak bir gelecek için neler yapılacağı konuşuldu. Biz de bu konuda fikir alışverişinde bulunduk ve ürünlerimizi tanıttık” dedi.

Karabulut, Dubai Gulfood’un, küresel yiyecek ve içecek endüstrisi için lider markalarla bağ kurmak, yeni iş ilişkileri geliştirmek, yeni ürünleri keşfetmek ve geleceği şekillendiren yenilikler ve trendleri yakından takip etmek için mükemmel bir fırsat sunduğunu da vurguladı. Karabulut, “Bu fuarda, başta ABD ve Çin olmak üzere yeni pazarlarda yeni bağlantılar kurduk. Bölgemizin kaliteli zeytinyağını, tüm dünya pazarına tekrardan tanıttık. Bu konuda çok başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Fuar katılımcıları, ürünlerimizi çok beğendiler ve ilgi gösterdiler. Bu da bizi çok mutlu etti” diye konuştu.

Poyraz Zeytinyağı, fuarda gastronomi kültürünün de önemli bir parçası oldu. Aralarında 25 Michelin yıldızı bulunan 100’den fazla ünlü ve uluslararası şefin, genç mutfak yeteneklerinin ve yemek ve yemek sanatı uzmanlarının yer aldığı fuarda, Poyraz Zeytinyağı’nın ürünleri, birçok lezzetli yemeğin ana malzemesi oldu. Poyraz Zeytinyağı, hem sağlıklı hem de lezzetli bir zeytinyağı olmasıyla, şeflerin ve ziyaretçilerin tercihi oldu.

Poyraz Zeytinyağı, Dubai Gulfood 2024’te elde ettiği başarıyla, zeytinyağı sektöründe öncü bir marka olduğunu bir kez daha kanıtladı. Poyraz Zeytinyağı, kalitesini ulusal ve uluslararası kurumlar tarafından verilen sertifikalarla da taçlandırdı. Poyraz Zeytinyağı, BRC, FSSC, FDA, KOSHER gibi kalite belgelerine sahip olmanın yanı sıra, Uluslararası Zeytin Konseyi (IOC) standartlarına da uygun bir zeytinyağı üretiyor. Poyraz Zeytinyağı, zeytinyağı sektöründe örnek bir firma olarak, ihracatını artırmaya ve yeni pazarlara açılmaya devam ediyor.


 

Yorum Yaz