Mobilya sektörü, MODEKO’da buluşacak

Mobilya sektörü, MODEKO’da buluşacak
Türk mobilya ve dekorasyon sektörünün dünyaya açılan kapısı MODEKO, 35. kez kapılarını açacak. Fuar, 6-10 Mart 2024 tarihleri arasında Fuar İzmir’de, 300’ün üzerinde firmanın katılımıyla düzenlenecek. Fuar, hem ihracatın hem yeni pazarların kapılarını son
Mobilya sektörü, MODEKO’da buluşacak

Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı, 6-10 Mart 2024 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek. Fuar, 50’den fazla ülkeden 25 binin üzerinde profesyonel ziyaretçiye, Türk mobilya ve dekorasyon sektörünün en yeni trendlerini, eşsiz konseptlerini ve yenilikçi ürünlerini sunacak.

Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı, 6-10 Mart 2024 tarihleri arasında Fuar İzmir’de yapılacak. Fuar, 50’den fazla ülkeden 25 binin üzerinde profesyonel ziyaretçiye, mobilya sektörünün kalitesi ve çeşitliliği ile tanışma fırsatı sunacak. Fuar, sektörel gelişmeleri, tasarım fikirlerini ve iş fırsatlarını paylaşmak için çeşitli etkinlikler, seminerler ve atölyeler de içerecek.

haber arası detay

İzmir, mobilya sektörünün buluşma noktası olacak

Türk mobilya ve dekorasyon sektörünün dünyaya açılan kapısı MODEKO, 6-10 Mart 2024 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek. 35. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’na, 50’den fazla ülkeden 25 binin üzerinde profesyonel ziyaretçi katılacak.

Fuar, yeni nesil fuarcılığın öncü kuruluşu NOBEL Expo ve Efor Fuarcılık tarafından, Ticaret Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB, İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) ve İZFAŞ desteğiyle düzenlenecek. 300’ün üzerinde firmanın yer alacağı MODEKO, 50 bin metrekarelik dev bir alanda, mobilya sektörünün en yeni trendlerini, eşsiz konseptlerini ve yenilikçi ürünlerini sergileyecek.

Fuarda, bahçe mobilyaları, ev-ofis mobilyaları, mobilya aksesuarları, bebek-genç mobilyaları, yatak-baza-başlık ürün grupları, lüks, modüler mobilyalar başta olmak üzere, her zevke ve ihtiyaca uygun mobilya çeşitleri görücüye çıkacak. Ayrıca, fuar kapsamında, sektörel gelişmeleri, tasarım fikirlerini ve iş fırsatlarını paylaşmak için çeşitli etkinlikler, seminerler ve atölyeler de düzenlenecek.

Fuarın yönetim koordinasyonunu üstlenen Nobel Expo Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, MODEKO’nun Türk mobilya ve dekorasyon sektörünün devlerini, yeni pazarlarla buluşturacağını söyledi. Çelik, “MODEKO, her geçen yıl büyümesini sürdürüyor. 50’den fazla ülkeden alım heyeti gelecek. Ayrıca Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda EİB tarafından da alım heyeti programı kapsamında ikili iş görüşmeleri düzenlenecek. Toplamda 25 binin üzerinde profesyonel ziyaretçi bekliyoruz. Sektörün ulusal ve uluslararası arenadaki önde gelen markalarını ağırlayacağız. Hem ihracatın hem yeni pazarların kapıları sonuna kadar açılacak. MODEKO, yarattığı ticaret hacmiyle sektöre zamanki gibi en büyük katkıyı sunacak” dedi.

Fuar süresince, alım heyetleri kapsamında, katılımcı firmalar ile yabancı alıcılar arasında “B2B HostedBuyerLounge” alanında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecek. B2B ikili iş görüşmelerinde, Avrupa’dan Güney Amerika’ya, Körfez’den Afrika ve Ortadoğu’ya kadar 50 ülkeden gelen alıcılar, Türk mobilya sektörünün kalitesi ve çeşitliliği ile tanışacak.

MODEKO, mobilya sektörünün kalbi olacak

MODEKO, Türkiye’nin en büyük fuar ve kongre merkezi olan Fuar İzmir’de, 7. ve 8. hollerde yer alacak. Fuar, 6-9 Mart tarihleri arasında 10.00-19.00, 10 Mart tarihinde ise 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuarın girişi ücretsiz olacak.

Alım heyetleri kapsamında Ticaret Bakanlığı ve EİB koordinasyonunda fuar süresince “B2B HostedBuyerLounge” alanında, katılımcı firmalar ile yabancı alıcılar ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek. B2B ikili iş görüşmelerinde Almanya, Azerbaycan, Benin, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Burkina Faso, Cezayir, Fas, Fransa, Gabon, Gambiya, Gana, Gine, Hırvatistan, Hollanda, Irak, İran, İspanya, İsveç, İtalya, İzlanda, Japonya, Kamerun, Katar, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Kosova, Letonya, Liberya, Libya, Lübnan, Makedonya, Mali, Mısır, Moldova, Özbekistan, Panama, Romanya, Rusya Federasyonu, Senegal, Sudan, Suriye, Suudi Arabistan, Tacikistan, Tayvan, Togo, Tunus, Ukrayna, Umman, Ürdün, Yemen Arap Cumhuriyeti’nden gelen alıcılarla gerçekleştirilecek.

Fuar hakkında daha fazla bilgi için MODEKO web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yaz