Kemalpaşa’da CHP İftar Programı Yoğun İlgi Gördü

Kemalpaşa’da CHP İftar Programı Yoğun İlgi Gördü
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla düzenlenen iftar programı, Kemalpaşalıların yoğun ilgisiyle karşılandı.Vatandaşlar, Kemalpaşa Rekreasyon Alanı’nı adeta miting alanına çevirdi.
Kemalpaşa’da CHP İftar Programı Yoğun İlgi Gördü

CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, ilçede tabanda geniş bir ittifak kurduklarını belirtti. Özgür Özel, Türkmen’in deneyimli ve tecrübeli bir isim olduğunu vurguladı.
“Kemalpaşa’ya Yeni Fen Lisesi: Mehmet Türkmen’in Anlamlı Katkısı”
Mehmet Türkmen, geçmişte bir kazada oğlunu kaybeden bir ailenin anısına Kemalpaşa’ya bir fen lisesi kazandırdı.Okulun açılışı, bayram sonrası gerçekleştirilecek.

haber arası detay

Kemalpaşa’da CHP İftar Programı Yoğun İlgi Gördü
Kemalpaşa Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen iftar programı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Vatandaşlar, alanı doldurarak bu anlamlı etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

İftar Programına Katılım
Programa CHP İzmir milletvekilleri Murat Bakan, Sevda Ertan Kılıç, Yüksel Taşkın, Rahmi Aşkın Türeli, CHP Kemalpaşa Belediye başkan adayı Mehmet Türkmen, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kemalpaşalılar, rekreasyon alanını adeta miting alanına çevirdi.

Mehmet Türkmen ve Kemalpaşa İttifakı
Başkan Adayı Mehmet Türkmen, konuşmasında Kemalpaşa’da her kesimden destek gördüklerini vurguladı. “Kemalpaşa’da son derece pozitif bir seçim süreci gerçekleştirdik. Emeği olan herkese teşekkür ederim. Biz ilçemizde tabanda çok geniş bir ittifak kurmuş durumdayız. İnşallah 31 Mart günü bunun sonuçlarını çok farklı şekilde görmüş olacağız” dedi.

Özgür Özel’den Mehmet Türkmen’e Destek
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mehmet Türkmen’in belediye başkanlığında yeni bir isim olmadığını belirtti. “Yıllarca belediye başkanlığı görevi yapmış, belde belediyesi kapandıktan sonra siyaseti bırakmamış, son 5 yıldır Kemalpaşa’da belediye meclisinde görev yapmış, son derece deneyimli, tecrübeli bir isim” diye konuştu.

Fen Lisesi Açılışı
Özgür Özel, Mehmet Türkmen’in geçen günlerde kendisini bir fen lisesi açılışına çağırdığını aktardı. Türkmen, geçmişte bir kazada oğlunu kaybeden bir ailenin anısına Kemalpaşa’ya bir fen lisesi kazandırdı. Açılış, seçim kanunları gereği son 10 günde yasak olduğu için ileri bir tarihe ertelendi. Bayramdan sonra Mehmet Türkmen’in Kemalpaşa Belediye Başkanı olarak göreve başlamasıyla birlikte okulun açılışı gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz